Tarih: 12.08.2022 20:37

Şifresiz Taraftarium24 Osasuna Sevilla maçı canlı izle Justin Tv Kralbozguncu Selçuk Spor Osasuna Sevilla maçını canlı izle

Facebook Twitter Linked-in

Osasuna ile Sevilla İspanya La Liga'da maça çıkıyor. Osasuna ile Sevilla takımları çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Osasuna Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Osasuna Sevilla maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Osasuna Sevilla maçı canlı yayın izle linki...

La Liga'nın açılış maçında, Galatasaraylı eski oyuncular Marcao, Alex Telles ve Fernando'yu kadrosunda bulunduran Sevilla, deplasmanda Osasuna ile yarın TSİ 22.00'de karşılaşacak.

İspanyol teknik direktör Xavi yönetiminde kadrosuna önemli takviyeler gerçekleştiren Barcelona, 13 Ağustos Cumartesi günü TSİ 22.00'de Rayo Vallecano'yu konuk edecek. Son şampiyon Real Madrid ise 14 Ağustos Pazar günü deplasmanda Almeria ile TSİ 23.00'te karşılaşacak.

İLK "EL CLASİCO" 16 EKİM'DE

Barcelona ile Real Madrid arasındaki El Clasico heyecanının ilki, ligin 9. haftasında 16 Ekim günü Santiago Bernabeu Stadı'nda yaşanacak. Ligin 26. haftasında Camp Nou Stadı'ndaki karşılaşma ise 19 Mart 2023'te oynanacak.

OSASUNA SEVILLA MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 22.00'de başlayan Osasuna Sevilla karşılaşması, S Sport platformu üzerinden canlı izlenebiliyor.

Osasuna ile Sevilla takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

OSASUNA SEVILLA MAÇI CANLI İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —