Tarih: 26.08.2022 18:28

Gülşen, neden tutuklandı? 'Lolipop' klibi yüzünden mi tutuklandı? O sözler sosyal medyayı ayağa kaldırdı! "Çok yazık"

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplileri hedef alarak söylediği sözler nedeniyle geçtiğimiz gün tutuklandı.Bu olay üzerine Astrolog Elvan'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir çıkarım takipçilerini şaşkına uğrattı.

Paylaşımında Gülşen'in Lolipop klibinden fotoğrafını ekleyen Elvan, "Gülşen tutuklandı. Söz büyüdür. Son klibindeki sahneleri hatırlayın. Şarkının sözlerine bakın. Neyin içinde olmak istediğimizi biz seçeriz. Çekim yasası hep böyle çalışır. Üzücü ama gerçek. " ifadelerini kullandı.

Bir takipçisinin "Bu olaya bakış açınız bu ise yazık çok yazık ..Tarkan da kuzu kuzu dedi ne yani şimdi kendine uygun bir mera mı arıyor?" sorusu dikkat çekerken ünlü astrolog tepkiyle karşılaştı.

Bir takipçisinin ise, "Şarkıcı Gülşen tutuklandı astrolog elvan ne derdinde? Ya senin akli dengen yerinde mi ? Ablacım ülkeye şeriat gelse, hala astroloji, çekim gücü diyeceksin ya, iyi misin ya?" Tepkisini gören astrolog yanıt vermeden geçmedi.

Astrolog Elvan, "Diğer tweet’lerime bakmadan bana sallamaktan vazgeçin boş boş. Benim okuduğumun onda birini okusan biraz kafanı çalıştırırdın. Bir de beni takibe almış. Hadi başka kapıya, kadınları bir salın be. Size mi kaldı?" dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —