Tarih: 08.09.2022 18:18

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı canlı izle HD Exxen Spor Justin TV Webspor Taraftarium24 Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı izle

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için nefesler tutulmuş durumda. Avrupa Ligi maçında Fenerbahçe Dinamo Kiev karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Fenerbahçe Dinamo Kiev, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı canlı izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların futbolseverle keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DAKİ 247. MAÇI

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 246 müsabakada 90 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda rakip fileleri 312 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 358 gol gördü.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi için yazdırdığı 24 kişilik listede, sakatlığı bulunan Nazım Sangare, Serdar Dursun, Filip Novak, Mauricio Lemos ve Bruma yer almadı.

FENERBAHÇE RÖVANŞ PEŞİNDE

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Ön Eleme oynayan ve Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibine elenen Fenerbahçe, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı rakibiyle aynı gruba düştü. Ukrayna'nın en köklü kulübü olan ve 2 kez Kupa Galipleri Kupası, 1 kez de Avrupa Süper Kupası kazanan Dinamo Kiev, 106 milyon Euro'luk takım değeriyle dikkat çekiyor.

FENERBAHÇE DINAMO KIEV MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan rüzgarı esmeye devam ediyor. Keyifle geçmesi beklenen Fenerbahçe Dinamo Kiev karşılaşması ile ilgili soruların cevapları araştırılmaya devam ediyor. Karşılaşma EXXEN üzerinden ulaşılabilir.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

8 Eylül Fenerbahçe-Dinamo Kiev

15 Eylül Rennes-Fenerbahçe

6 Ekim Fenerbahçe-AEK Larnaca

13 Ekim AEK Larnaca-Fenerbahçe

27 Ekim Fenerbahçe-Rennes

3 Kasım Dinamo Kiev-Fenerbahçe

Saat 19:45'de başlayan Fenerbahçe Dinamo Kiev karşılaşmasını EXXEN platformu üzerinden canlı izlenebiliyor.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında bu akşam saat 19.45'te Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar yönetecek.

Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ile Peter Kobor yapacak.

Fenerbahçe Dinamo Kiev takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

FENERBAHÇE DINAMO KIEV MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —