Tarih: 09.09.2022 02:19

DİZİPAL Konuşanlar 74. Bölüm Full İzle (9 Eylül 2022)

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanların en çok izlenen ve sevilen komedi programları arasında bulunan ve EXXEN platformunda yayınlanan Konuşanlar son bölüm full izleme detayları merak ediliyor. Her hafta Cuma günleri yayınlanan ve ağırlık olarak gençlerin takip ettiği Konuşanlar son bölüm detaylarını sizler için hazırladık. EXXEN Konuşanlar 74. Bölüm detayları sizlerle...

Hasan Can Kaya'nın muhteşem sunumu ile sizlerle buluşan Konuşanlar'ın 74. yeni bölümü yayınlandı. İzleyicilerin takibinde yer alan Konuşanlar 74. bölümü kaçırmak istemeyenler seyre koyuldu. Konuşanlar yeni bölümü kaçırmayın. 

Bu sohbet bildiklerinizden çok daha farklı ve son derece eğlenceli. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor, ardından birbirinden ilginç sorular geliyor ve eğlence katlanarak tavan yapıyor. Her bölümde kahkaha tufanı artıyor. Bu güldürüde yer almak isteyen izleyiciler Konuşanlar sahnesindeki yerini alıyor. 

KONUŞANLAR 74. BÖLÜM FULL İZLE

Komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar'ın 74. bölümü yayına girdi. Her bölümde farklı konukların yaşamlarından hikayeler barındıran Konuşanlar, bu hafta da izleyiciyi kırdı geçirdi. Sınıfın en çok konuşan isimleri Hasan Can Kaya'nın radarına takıldı.  Konuşanlar'ı Google Play, AppGallery,  Apple Store, Apple TV ve Android TV'den izlemeye başlayabilirsiniz. 

KONUŞANLAR 74. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —