Tarih: 29.08.2022 19:08

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye evli kadından akılalmaz cinsel ilişki itirafı geldi! Görenler kocasına acıdı! "Çok baskılamaya çalışırsanız..."

Facebook Twitter Linked-in

Hafta içi her gün, FOX TV ekranlarında Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunan ünlü psikolog son dönemde sıkça adından söz ettiriyor.Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelen Esra Ezmeci, kendisine gelen itiraf ve soruları yayınlayarak dikkat çekiyor.

İlişkiler hakkında verdiği taktiklerle takipçilerinin aşk hayatlarına dokunan Esra Ezmeci'nin özellikle çapalama taktiğini bilmeyen kalmadı.Gelen ilginç itiraflar çoğu zaman inanılmaz derecede olsa da Esra Ezmeci'nin büyük bir ciddiyetle verdiği yanıtlar da sevenlerini bilgilendiriyor.Evli bir kadından gelen cinsel ilişki itirafı görenleri şaşırttı.

Eşini sevdiğini dile getiren kadının cümlesinin devamında anlattıkları ise okuyanın kocasının haline üzülmesine neden oldu.

Cinsel ilişki sırasında başkalarını düşündüğünü dile getiren kadına Esra Ezmeci, düşüncelerinden dolayı kendini suçlamaması gerektiğini belirterek, "Düşüncelerin sınırı yoktur. Çok baskılamaya çalışırsanız daha çok rahatsız ederler. Düşüncelerden değil davranışlardan sorumluyuz." diyerek kadını rahatlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —