Tarih: 04.09.2022 18:48

CANLI İZLE! Adanaspor Altay canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Adanaspor Altay maçı için nefesler tutulmuş durumda. TFF 1. Lig maçında Adanaspor Altay karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Adanaspor Altay, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Adanaspor Altay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Adanaspor Altay maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Adanaspor Altay maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların futbolseverle keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Adanaspor yeni sezona 3 beraberlikle başladı. Adanaspor ligin ilk haftasında kendi sahasında Tuzlaspor ile 1-1, ligin 2. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 1-1, ligin 3. haftasında ise deplasmanda Bodrumspor ile 3-3 berabere kaldı. Ligde 3 puanı bulunan Adana temsilcisi, 11. sırada yer alıyor.

Altay ise yeni sezona 3 mağlubiyetle başladı. İzmir temsilcisi ligin ilk maçında sahasında Samsunspor'a 2-0 kaybetti. Ligin 2. haftasında Pendikspor'a deplasmanda 1-0 boyun eğen Altay, ligin 3. hafta maçında da kendi sahasında Keçiörengücü'ne 3-1 kaybetti. Ligde henüz puanla tanışamayan Altay, son sırada yer alıyor.

ADANASPOR ALTAY MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Adanaspor Altay karşılaşmasını TRT Spor ve Bein Sports Max 1 platformu üzerinden canlı izlenebiliyor.

Adanaspor Altay takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

ADANASPOR ALTAY MAÇI CANLI İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —