Tarih: 03.09.2022 18:54

CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet maçı için nefesler tutulmuş durumda. TÜBAD Basketbol Turnuvası maçında Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların futbolseverle keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk maçına TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası’nda Beşiktaş Emlakjet karşısında çıkıyor. Bu turnuva, Fenerbahçe'nin ve ülke basketbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan Mehmet Baturalp anısını düzenlenmektedir.

Ahmet Kandemir tarafından çalıştırılan Beşiktaş Emlakjet, bu yaz kadrosunu Jordan Usher, Matt Coleman, David McCormack, Bryce Brown, Gediminas Orelik, Efe Tahmaz, Okben Ulubay, Yiğit Onan ve Burak Can Yıldızlı ile takviye etti.

Fenerbahçe Beko, EuroBasket 2022'de mücadele eden Melih Mahmutoğlu, Şehmus Hazer, Nick Calathes ve Marko Guduric'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Nemanja Bjelica ve Tarık Biberovic yer almayacak. EuroBasket 2022'de Yunanistan Milli Takımı'nı çalıştıran başantrenör Dimitris Itoudis de bu turnuvada görev yapamayacak. Bu karşılaşmada Fenerbahçe Koleji DS Energy oyuncuları Ekrem Sancaklı ve Marreon Jackson da maç kadrosunda bulunacak.

FENERBAHÇE BEKO BEŞİKTAŞ EMLAKJET MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 21:00'de başlayan Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet karşılaşmasını Tivibu Spor platformu üzerinden canlı izlenebiliyor.

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

FENERBAHÇE BEKO BEŞİKTAŞ EMLAKJET MAÇI CANLI İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —