Tarih: 13.08.2022 13:01

Bu Maske Tarifi İle Yüzünüzdeki Tüylerden Kurtulacaksanız! Evdeki Malzemelerle Pürüzsüz Bir Cilde Ne Dersiniz?

Facebook Twitter Linked-in

Artık yüz güzelliğine daha çok önem vermeye başladık ve kozmetik ürünlerine binlerce para harcamaya başladık. Peki bu ne kadar sağlıklı? Eğer canlı ve pürüzsüz bir cilt istiyorsanız ilk olarak bol bol su içmelisiniz. Aynı zamanda düzenli olarak cilt temizliği yapmanız gerekmektedir.

YÜZÜNÜZDEKİ İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULUN

Bizde sizler için bugün yüzünüzü canlandıracak ve istenmeyen tüyleri söküp atacak yeni bir maske tarifi ile geldik. Tüyleriniz ağda gibi yöntemlerle almak istemiyorsanız bu maske ile daha temiz ve kıl köklerini engelleyen bir karışıma sahip olacaksınız.

MASKENİN TARİFİ

Bir kabın içerisine 1 çay kaşığı mısır unu, silme 1 çay kaşığı kuru maya, bir tutam zerdeçalı ekleyerek karıştırın. Üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi yağı, 1 çay kaşığı limon suyu ve 4 çay kaşığı sütü ekleyerek karıştırın. Göz çevresi ve dudak çevresine getirmeden yüzünüze uygulayın.

HAFTADA BİR KEZ MUTLAKA UYGULAYIN

Yüzünüz maskeyi iyice yedikten sonra ortalama 10 dakika yani peeling yaparak maskeyi çıkartın. Ardından yüzünüzü ılık suyla temizce yıkayın. Bu tarifi haftada bir kez mutlaka uygulayın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —