Tarih: 27.08.2022 16:34

Sedat Peker'in Twitter'da Bahsettiği Mine Tozlu Sineren kimdir? instagram Hesabı

Facebook Twitter Linked-in

Mine Tozlu Sineren kimdir? Sedat Peker'in Twitter'da Bahsettiği konularda şsmi geçen Mine Tozlu Sineren kimdir? nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Mine Tozlu Sineren kimdir? Sedat Peker'in Twitter'da Bahsettiği konularda şsmi geçen Mine Tozlu Sineren kimdir? nereli kaç yaşında ne iş yapıyor? Vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Mine Tozlu Sineren kimdir?

Sedat Peker'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Marka Yatırım Holding'i inceleyen Sermaye Piyasası Kurulu şirketin patronu Mine Tozlu Sineren'in de adının geçmesi Sineren'in kim olduğuna dair akıllarda soru işareti uyandırdı.

Mine Tozlu Sedat Peker

Marka Yatırım Holding'i inceleyen Sermaye Piyasası Kurulu şirketin patronu Mine Tozlu Sineren, kendisi de dahil olmak üzere yöneticilerine yönelik olarak şirketin zarara uğratılması ve muhasebe hilesi yapılması iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasıyla gündeme gelmişti.

SPK konuyla ilgili şirket yatırımcılarının bu kişilere yönelik dava açıp zararlarını tazmin etmeleri yönünde tavsiyede bulunmuştu. SPK, sorumlu şahısların etkin pişmanlıktan faydalanmaları için para ödemeleri için de ayrıca uyarıda bulunmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —