Tarih: 30.08.2022 12:08

Fatih Özer yakalandı mı? Fatih Özer nerede, hangi ülkede yakalandı? Thodex para iadesi yapılacak mı? Mağdurlara paraları geri verilecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

Fatih Özer yakalandı mı? Fatih Özer nerede, hangi ülkede yakalandı? Thodex para iadesi yapılacak mı? Mağdurlara paraları geri verilecek mi? Türkiye'nin en büyük kripto para vurgununa imza atan ve yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu Fatih Özer Arnavutluk'ta yakalandı. Fatih Özer'in yakalanması ile binlerce lirasını kaptıran mağdurlar para iadesi için umutlandı.

Thodex vurgununda son dakika gelişmesi...

Fatih Özer yakalandı mı?

Büyük vurgun ile Türkiye'den kaçtıktan sonra hakkında kırmızı bülten çıkartılan ve her yerde aranan Mehmte Fatih Özer'in yakalandığı iddia edildi.

Fatih Özer nerede, hangi ülkede yakalandı?

Fatih Özer'in Arnavutluk'ta polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı iddia edildi. İddi sonrası paralarını kaptıran mağdurlar umutlandı.

Thodex para iadesi yapılacak mı?

Thodex mağdurlarına para iadesi konusunda bir gelişme olup olmayacağı ilerleyen günlerde yargılama seyrine göre belli olacak. Thodex'te aktif hesabı olan 391 bin kişi kripto para yatırımlarının akıbetini merak ediyor.

2 Milyar dolarlık vurgun ile kaçtı

Thodex'te aktif hesabı olan 391 bin kişinin panik halinde olduğu belirtiliyor. Kripto para yatırımcılarını endişelendiren iddia ise Thodex'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık kripto para ile Tayland'a kaçtığı yönünde.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —