Tarih: 08.09.2022 18:34

Hediye Kartı ile Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin Tam Zamanı!

Facebook Twitter Linked-in

İşten eve döndüğünüzde kapınızın önünde beklemediğiniz bir paket buluyorsunuz. Açtığınızda, uzakta yaşayan bir dostunuzun ismi yazan bir notla birlikte hediye kutusunu görüyorsunuz. Sadece bu ana gelene kadar bile o kadar heyecanlı bir süreçten geçiyorsunuz ki aklınızda sizi düşünen, seven ve mutlu etmeye çabalayan insanların varlığını düşünüyor keyifleniyorsunuz. Paketi açtığınızda gördüğünüz hediye de sizi çok etkiliyorsa mutluluğunuz kat kat artıyor. Evet, o armağan gelmese de dostunuzla güzel bir ilişki yaşamaya devam ederdiniz ancak o sürpriz, hem o kişiye hem kendinize hem de hayata olan pozitif tutumunuzu arttırıyor. Hediyenin gerçek gücü. İnsanları üzmenin kolay olduğu söylenir ancak mutlu etmek de düşündüğünüzden çok daha kolay inanın. Pek çok insan bu konuda, o kişilere uygun güzel bir hediyeyi bulmanın zor olduğundan şikayet eder. Hediye kartı varken inanın bu da hiç zor değil. Zaman bile harcamadan yalnızca ödeme yaparak armağan edebileceğiniz bir kart. Hediyenin alıcısı tarafından tercih edilmesini istiyor ancak burada sizin de bir fikriniz olsun istiyorsanız, hediyeye olduğu gibi Hediye Kartı da modern bir yön veren bodo.com’u keşfedin!

 

Hediye kartı satın alma

Aklınızda belli bir kurum var ise o mağazanın bu hizmeti sunup sunmadığını araştırarak, sunması halinde talep edebilir, kısa sürede satın alabilirsiniz. Bu kartlar yalnızca belirlenen son kullanma tarihine kadar kullanılabilir, sadece belirlenen yerlerden alışverişe uygun hale gelebilir ve içine ekleme ya da nakit çekme gibi hizmetler sunmaz. İçerdiği tutar doğrultusunda farklı zamanlarda birkaç alışveriş de yapabilirsiniz. Yeni çağın, yeni hediye tarzını sizlerle buluşturan bodo, o sizi karar vermekte zorlayan sıradan hediyeliklerden sıyırıp farklı heyecanlar yaşatacak sürprizler sunuyor. ‘’Melen Çayı Rafting’’ ya da ‘’İki Kişi için Kumsalda At Gezisi’’ gibi birbirinden farklı yüzlerce deneyim. Tüm bunları da özel ve şık bir hediye paketinde sevdiklerinize hediye edebilmeniz adına, Hediye Kartı ayrıcalığı kullanıyor. Burada tüm sevdikleriniz için ilk kez tecrübe edebilecekleri eğlenceli deneyimler mevcut. Dilerseniz kendiniz karar verip birini yollayın dilerseniz 5 deneyime kadar paketinize ekleyip kararı ona bırakın.

 

Hediye kartı ile neler satın alınabilir

Bu platformda, 5 deneyim eklerken biri tercih edileceğinden yalnızca en yüksek fiyatlı deneyimi ödemeniz yeterli. Sadece 5 i arasından değil, tüm deneyimlerden bakıp tercih etsin, derseniz de memnuniyetle ve hiç çaba harcamadan bodo.com’da bunu sağlayabilirsiniz. bodo’da siz değerli müşterilere sunulan hizmetten her zaman memnun olabilmeniz adına, pek çok kurumdan çok daha fazla özgürlük ve bol seçenek göreceksiniz. Örneğin henüz kargonun ne zaman çıkacağı konusunda bile bilgi veremeyen kurumlara nazaran, bodo’da hangi saat aralığında elinize ulaşacağını kendiniz belirleyebilirsiniz. ‘’Binicilik Dersi’’, ‘’Trambolin Parkı’’, ‘’Yelken ile Tanışma Deneyimi’’, ‘’Heykel Atölyesi’’, ‘’Reformer Pilates Kursu’’ gibi farklı ve yenilikçi sürprizler yalnızca sevdiklerinizi değil sizi de çok mutlu edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —