Tarih: 03.09.2022 20:42

Dizipal Konuşanlar 73. Bölüm Full İzle, Konuşanlar 3. sezon 73. bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Dizipal Konuşanlar 73. Bölüm Full İzle, Konuşanlar 3. sezon 73. bölüm izle

EXXEN platformunda yayınlanan Konuşanlar 73. Bölüm Full İzle. Her bölümüyle izleyenleri gülme krizine sokan Konuşanlar 73. bölümüyle bu hafta cuma günü üyeleriyle buluştu. İnsanlar tarafından sevilerek izlenen ve takip edilen Konuşanlar 73. bölümün de kahkaha tufanına hazır olun. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla bu hafta Konuşanlar 73. Bölüm Tek Parça İzle.

Yarından sonra EXXEN’de yer alacak olan Konuşanlar’ın geçen haftaki bölümünde Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat ön plana çıkmıştı. Özellikle Yağmur’un anlattıklarıyla şampiyonluğu kazanması sonrasında binlerce kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulundu ve bilgi sahibi olmak istedi. Berit ismi ile çok konuşuldu.

Bu gece yarısından sonra EXXEN’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar’ın yeni bölümünün fragmanı henüz paylaşılmadı. Normal şartlarda salı veya çarşamba günü yayınlanan kısa görüntüler bu hafta yoktu. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda çok sayıda kişi bilgi sahibi olmak üzere internette araştırmalarda bulunuyor. Haber program yayınlanmadığı takdirde güncellenecek ve bilgi eklenecektir.

Dİjital içerik platformu EXXEN’de yayınlanan Konuşanlar’ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Hasan Can Kaya’nın sunumu ile ekrana gelen Konuşanlar 59 bölümü yayına girdi. Her hafta yayınlanan yeni bölümde farklı isimlerin yer aldığı Konuşanlar kahkahaları beraberinde getiriyor. Sizler de Konuşanlar bölümlerine ulaşmak için Exxen’e üye olabilir; Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş. Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isterseniz ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilirsiniz. Cepte ve bilgisayarda zaman mekan fark etmeksizin Konuşanların yayınlanan tüm bölümlerini izlemeye başlayabilirsiniz.

YOUTUBE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —