Tarih: 14.08.2022 11:17

Sekiz tane karısı var! Tüm eşleriyle birlikte yaşayan OnlyFans modeli, "Hepsiyle birlikte olabilmek için..."

Facebook Twitter Linked-in

Brezilyalı OnlyFans modeli Arthur O Urso, geçen yıl bir törenle evlendiği sekiz eşiyle birlikte yaşıyor.

Brezilya yasalarına göre çok eşlilik yasal olmadığı için nikah geçerli olmasa da, "Özgür aşkı kutlamak ve tek eşliliğe karşı protesto" amaçlı bir tören düzenleyerek dünya medyasına yansımıştı.

"Her evlilikte olduğu gibi, birden fazla partnerli olsun ya da olmasın, inişler ve çıkışlar vardır." diyen Arthur, "En iyi şey, birlikte sahip olduğumuz cinsel özgürlük ve arkadaşlık. Hafta sonlarımız çok eğlenceli." şeklinde konuşuyor.

"En kötüsü faturalar, ama her şeyi halledebiliriz!" diyerek esprili bir şekilde sitem eden Arthur, "En iyi yanı ise cinsel özgürlük" diyor.

Yaşlı nesil tarafından tepki gören model, "Eski nesil bunun saçma olduğunu düşünüyor ama ben diğer insanların fikirleriyle ilgilenmiyorum. Derinlerde bir yerde onların da böyle bir şeyi deneyimlemek istediklerini düşünüyorum" şeklinde konuşuyor.

Tüm eşleriyle günlük hayatında bir şeyler paylaşabilmek ve beraber olmak için programları olduğunu belirten Arthur, "Herkesi memnun edebilmek için bir cinsellik programım var. Her zaman birlikte yatmadığımız için sırayla odaya giriyoruz. Çok eksiksiz bir gündemimiz var ve onu sıkı bir şekilde takip ediyoruz" diyor.

Aralarında kıskançlık olup olmadığı konusundaki soruları da yanıtlayan genç model, "İlişkimizde kıskançlık yok. Bütün eşler çok iyi anlaşıyor, birbirleriyle arkadaş. Diyalogumuz çok güçlü ve rutinimizin işlemesi için çok önemli. Her zaman doğru olmalıyız. Biri kıskanıyorsa, bu duygu herkese açık olmalıdır. Ama şu ana kadar böyle bir sorunumuz olmadı" ifadelerine yer verdi.

Bu tarz bir yaşamı tercih etmesinin nedeni olarak toplum normlarından uzaklaşma isteği olduğunu söyleyen Arthur, "Bence özgür sevginin tüm insanlar tarafından daha fazla yaşanması gerektiğine inanıyorum. İnsanı tek eşli bir ilişkiden çıkmaktan alıkoyan bir iç korku var çünkü kültürümüzde dayatılan şey bu. İnsanların korkamayacağını söylüyorum" şeklinde konuşuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —