Tarih: 03.09.2022 20:10

Şifresiz Selçukspor Tv Taraftarium24 Fenerbahçe Kayserispor canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Kayserispor maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper lig maçında Fenerbahçe Kayserispor karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Fenerbahçe Kayserispor, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların futbolseverle keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

VALENCIA VE SANGARE YOK

Sarı-lacivertli ekipte Kayserispor müsabakası öncesi iki eksik oyuncu bulunuyor. Kırmızı kart cezalısı Enner Valencia ile sakatlığı süren Nazım Sangare forma giyemeyecek.

Sakatlığı sebebiyle sezon başından beri takımdan ayrı kalan Serdar Aziz'in ise tedavisi tamamlandı. Tecrübeli stoper, Jorge Jesus'un görev vermesi halinde kadroda yer alabilecek.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 21:45'de başlayan Fenerbahçe Kayserispor karşılaşmasını Bein Sports 1 platformu üzerinden canlı izlenebiliyor. Mücadeleyi Ali Palabıyık'a bu maçta Süleyman Özay ve Erdem Bayık yardımcılık yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Volkan Bayarslan belirlendi.

Fenerbahçe Kayserispor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —