Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörüne Ziyaret
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı ziyaret etti. Ziyarette üniversitenin akademik ve fiziki gelişimi, bölgesel kalkınmaya katkıları değerlendirildi. Saral, üniversite yönetimine başarı diledi.

MUŞ – Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper, AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ali Reisoğlu, Bitlis Eren Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Adem Palabıyık ve diğer davetliler de yer aldı.

Akademik ve Fiziki Gelişim Masaya Yatırıldı

Ziyaret sırasında üniversitenin akademik gelişimi ve fiziki altyapısı üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan projeler ve üniversitenin bölgeye kattığı değerler ele alındı.

Başdanışmandan Üniversite Yönetimine Teşekkür

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Oktay Saral’a teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral ise Muş Alparslan Üniversitesi’nin bölgesel kalkınmadaki önemli rolünü vurgulayarak, üniversite yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

İLGİLİ HABERLER