Tarih: 02.02.2023 10:44

10.000 TL Promosyon İçin Düğmeye Basıldı! Binlerce Kişi Cebine Parasını Koyacak! Son Dakika…

Facebook Twitter Linked-in

2023 yılına girilmesi ile birlikte ülkenin ekonomi gündemi iyiden iyiye yoğunlaşmaya başladı. Çıkan ve çıkacak olan yeni yasalar ile birlikte milyonlarca vatandaşa ödeme yapılmasına karar verilirken bu ödemelere ek olarak diğer kurumlar tarafından yapılan ödeme açıklamaları da yakın takip altına alındı. Bu noktada vatandaşlar tarafından en çok takip edilen ödeme başlıklarından birisi de promosyon ödemeleri oldu.

Hem emekliler hem de kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller için bankalar tarafından düzenlenen promosyon kampanyaları, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde nakit ihtiyaçları artan vatandaşlar tarafından yakın takip altına alındı.

Yeni yıla girilmesi ile birlikte promosyon sözleşmesini güncelleyen kamu kurumlarından birisi Jandarma Genel Komutanlığı oldu. Halkbank ile anlaşmaya varan komutanlık, tüm personellerine tek kalemde 27 bin TL’lik promosyon ödemesinin yapılacağını bildirdi.

Jandarma personellerinin yüzlerini güldüren bu gelişmenin ardından bir kurumdan daha promosyon açıklaması geldi. Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, promosyon sözleşmesine ilişkin detayları paylaştı.

Çalışanlara sunulacak olan ek ödeme hizmetine ilişkin açıklamalarda bulunan Alişan, promosyon sözleşmesinin an itibari ile güncellenmiş olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Birliğimiz ve birliğimize bağlı olan meslek odalarında çalışan personellere katkıda bulunabilmek amacı ile banka ile şu anlık 10 bin TL’lik maaş promosyonu anlaşması yapıldı. Hayırlı olmasını dilerim.”

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden gelen 2023 promosyon sözleşmesi haberinin ardından gözler diğer kamu kurum ve kuruluşlarına çevrildi. Birçok kurum 2022 yılının sonunda sözleşmelerini güncellerken kalanların da şubat ayı içerisinde güncel promosyon tutarlarını duyuracakları ileri sürüldü.

Öte yandan EYT’liler için de 15 bin TL’ye varan promosyon ödemesinin hazırlığı içerisine girildiği iddia edildi. Yasanın çıkması ile birlikte bankaların güncel promosyon kampanyalarını duyuracakları öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —