Tarih: 28.07.2023 23:43

Selena Gomez'in net değeri nedir? 31. doğum gününden sonra ortaya çıkan şaşırtıcı rakamlar

Facebook Twitter Linked-in

Yetenekli oyuncu ve eski Disney Channel yıldızı Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde 22 Temmuz'da 31. yaş gününü kutladı. Hayranlarının ve sevenlerinin sevgi ve desteğiyle geçen etkinlikte, Instagram'da 400 milyonu aşkın takipçisine olan minnettarlığını paylaşımlarla dile getirdi. yıldızlarla dolu doğum günü kutlamasından kesitler.


Celebritynetworth.com'a göre Selena Gomez'in net değeri oldukça şaşırtıcı, etkileyici bir 800 milyon dolar. Bu, onu en çok kazanan Disney mezunları yapıyor, hatta 600 milyon dolarlık önemli bir net değere sahip olan yakın arkadaşı Taylor Swift'i geride bırakıyor.


Zenginliği, bir aktris ve şarkıcı-söz yazarı olarak başarılı kariyeri de dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan geliyor. Eğlence yolculuğuna on yaşında gençken Barney & Friends'te başlayan Selena Gomez, Hannah Montana, Waverly Büyücüleri ve Başka Bir Külkedisi Hikayesi gibi Disney yapımlarında rol alarak ün kazandı.

Bir yetişkin olarak Selena Gomez, Spring Breakers gibi projeler ve aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği çok beğenilen Only Murders in the Building dizisi gibi projelerle oyuncu olarak parlamaya devam etti. 13 Reasons Why, Living Undocumented ve ona Daytime Emmy adaylığı kazandıran Selena + Chef dahil olmak üzere çeşitli hit dizilerde yer aldı.


Selena Gomez'in müzik kariyeri de net değerine önemli ölçüde katkıda bulundu. Selena Gomez & The Scene grubuyla ilk günlerinden solo çabalarına kadar, üç bir numaralı albüm ve dokuz ilk on single elde etti.

 


Selena'nın ana gelir kaynaklarından biri, girişimcilik girişimleri, özellikle de yalnızca ilk yılında yaklaşık 60 milyon dolar kazanan başarılı kozmetik markası Rare Beauty'dir.

Ayrıca Coach, Louis Vuitton, Pantene, Adidas ve Puma gibi üst düzey markalarla ilişkilendirilmiştir. Ayrıca Serendipity dondurma ve Gopuff gibi markalara yatırım yaparken, Our Place ile kendi pişirme kapları serisinde işbirliği yaptı.

426 milyon takipçi ile Instagram'da en çok takip edilen kadın olan Selena'nın sponsorlu gönderilerinin her birinin şaşırtıcı bir şekilde 1,7 milyon dolar kazandırdığı bildiriliyor.

Eğlence ve iş çabalarının yanı sıra Selena Gomez, akıl sağlığı farkındalığının önde gelen savunucularından biridir.


Doğum gününde hayranlarını, genç insanlar için ruh sağlığı hizmetlerine odaklanan kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Rare Impact Fund'a bağışta bulunmaya teşvik etti ve bu, kalbine yakın bir amaç.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —