Tarih: 23.04.2023 10:45

Maçları Bilgisayar Üzerinden Seyretme 2023

Facebook Twitter Linked-in

Bilgisayar üzerinden maç izlemenin pek bir yolu bulunmuyor maalesef. Bunun için kurmamız gereken bazı programlar var tabii ki. PC üzerinden maç seyredebilmek için size sunabileceğimiz bir yol var. Bu şekilde çok basit bir şekilde maç seyredebileceksiniz.

Kurulması Gereken Emulatör

Bilgisayar üzerinden ücretsiz bir şekilde maç seyretmek için kurmanız gereken bir emulatör önerdim. Bu emulatörün adı bluestacks. Bu emulatör sayesinde bilgisayarınızı bir android telefon özellikleriyle kullanabileceksiniz. Maç izlemek için kuracağımız programları bu emulatör üzerinden yapacağız. Şimdi yapmanız gerekenleri size altta açıkladım. Emulatörü chrome üzerinden kurduktan sonra bu adımları takip ederek şifresiz bir şekilde maç seyredebilirsiniz.

Yapmanız Gereken Adımlar

1-Emulatöre giriş yap

2-Emulatör üzerinden chrome uygulamasını aç

Eğer bu adımları tamamladıysanız size önereceğim programlardan herhangi bir tanesini apk üzerinden emulatöre kurabilirsiniz. Bu programları kurduktan sonra bilgisayar üzerinden rahatlıkla maç seyredebilirsiniz.

1-İnat Box Pro Apk

2-iptv Pro Apk

3-Selcuk Sports HD

4-Taraftarium24

5-Milanobet TV

6-Jojobet TV

Bilgisayar üzerinden maç izlemenize yarayacak programlar şimdilik bunlar. Bu programlardan herhangi bir tanesini emulatör üzerinden apk olarak kurduktan sonra dosyalar üzerinden dosyanın üzerine tıklayıp chrome üzerinden indirmeye izin verdikten sonra programı emulatöre kurup rahatlıkla maç seyredebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —