Tarih: 09.05.2023 10:32

Hüseyin Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Erdoğan uçaktan aradı

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Bayraktar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hüseyin Bayraktar'ı araması sonrası merak ediliyor. Hüseyin Bayraktar AK Parti'nin İstanbul Mitingi'ne katılan 85 yaşında bir dede. AK Parti İstanbul Mitingi'nin yapıldığı Atatürk Havalimanı'na gelen Hüseyin Bayraktar, metronun yürüyen merdivenleri çalışmayınca tüm merdivenleri yürüyerek çıkmıştı. 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar'ın yüzlerce basamağı yürüyürek çıkması çevrediler tarafından görüntülenmiş ve haberlere konu olmuştu. Hüseyin Bayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli soruları bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hüseyin Bayraktar'ı uçaktan görüntülü aramasıyla yeniden gündeme geldi. Aslen nereli olduğu bilinmeyen Hüseyin Bayraktar ile Erdoğan arasındaki konuşmanın detayları şöyle...

HÜSEYİN AMCA...

Erdoğan, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ mitingleri dönüşünde uçakta görüştüğü Hüseyin Bayraktar'a, "Hüseyin Amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden pazar günü bir hesap sormamız lazım. Biz bunları benim Hüseyin amcalarımı böyle yaya yürütsünler diye yapmadık. Her ne kadar onlar seni o yürüyen merdivenlerden çıkarmadılarsa da sen yine de o merdivenlerden çıkmayı başardın” diye konuştu.

Hüseyin Bayraktar ise "Allah seni başımızdan eksik etmesin. Dualarımız sizinle. Memleketimize iyi hizmetler ediyorsunuz. Çok koşturuyorsun. Memleketimiz senin sayende şahlandı" dedi. Hüseyin Bayraktar'ın kendisini evine davet etmesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu seçimi bir atlatalım hayırlısıyla inşallah, ondan sonra buluşuruz" diye karşılık verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —