Tarih: 17.03.2023 13:21

Togga kaç kişi başvurdu, kaç kişi sipariş verdi? Togg ön siparişine kaç kişi başvuru yaptı?

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye yıllardır yerli otomobilinin olmasının hayalini kuruyordu. Bu hayal Togg ile gerçeğe dönüştü. Togg üretimi geçtiğimiz aylarda Gemlik'teki fabrikada başlamıştı. Yollara çıkmasına sayılı günler kala Togg'un satışı için ön siparişler alınmaya başlandı. Gelen bilgilere göre saatler içerisinde Togga başvuru yapanların sayısı binleri geçti. 60 bin TL ücret yatırılarak başvuru yapmak isteyenler Togga kaç kişi başvurdu? Togg ön siparişine kaç kişi başvuru yaptı? sorularına yanıt arıyor. İşte Tobb başvuru süreci ve başvuru sayısı...

Togga kaç kişi başvurdu?

Togg'un başlangıç fiyatının 953 bin TL olduğu açıklandı ve ön siparişlerin alınmasına 16 Mart'tan itibaren başlandı. Togg T10X iiçin siparişler 27 Mart'ta kadar Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden yapılabilecek. Togg'un resmi sosyal medya hesbından yapılan açıklamaya göre Togga saatler içerisinde binlerce kişi ön sipariş başvuırusu yaptı. Togg T10X'e ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildi.

Togg ön siparişine kaç kişi başvuru yaptı?

Ön sipariş süreci 16 Mart'ta başladı ve 27 Mart'ta sona erecek. Ardından kura çekilişine geçilecek. 28 Mart'ta noter huzurunda çekilecek kura ile aracı almaya hak kazananlar açıklanacak. Togga başvuru yapanların sayısı saatler içerisinde binleri geçti. Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Bir teşekkürden daha fazlası... 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin." denildi.

Togg ön sipariş ücreti ne zaman geri yatar?

Togg ön siparişine katılmak isteyenler istenen ücreti yatırdıkdıktan sonra ön siparişleri geçerli oluyor. Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Togg menzili ne kadar?

Togg T10X aracında iki farklı menzil seçeneği bulunuyor. Standart menzil 310 kilmetredir. Ayrıca aracın 510 kilometre menzilli seçeneği de bulunuyor.

Togg garantisi ne kadar?

T10X garantisi 3 yıl / 100.000 km (hangisi önce dolarsa)

Batarya garantisi 8 yıl / 160.000 km (hangisi önce dolarsa)

Boya garantisi 3 yıl

Paslanmazlık garantisi 12 yıldır.

Togg fiyatı ne kadar?

V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL

V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL

V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —