Tarih: 21.06.2023 14:28

Larry Myers Jr., 'My 600lb Life' Programıyla Tanınan İsim, Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

TLC'nin ünlü kişiliği Larry Myers Jr., "600lb Hayatım" adlı programdaki görünümüyle tanınan, kalp krizi sonucu 49 yaşında hayatını kaybetti. TLC programında kilo verme yolculuğuna çıkan ve "Bay Buttermilk Biscuits" takma adıyla tanınan Larry'nin ölümü ailesini derin bir üzüntüye boğdu.

Daily Star'ın haberine göre, ailesi onu bazı "büyük zorlukları" aşması nedeniyle överek "Larry iyi bir savaş verdi. En büyük engellerin bazılarıyla başa çıktı. Huzur içinde yat, Junior, seni özleyeceğiz" dedi.

Larry, "600lb Hayatım" programının 10. sezonuna katıldıktan sonra bir reality yıldızı haline geldi ve programın "Larry'nin Yolculuğu" adlı 13. bölümünde yer aldı. Sözcü'nün haberine göre, programa katıldığında 426 kilogram ağırlığındaydı ve yatağa bağımlıydı. Daha önce kilo verme ameliyatı geçirmiş olması nedeniyle diğer insanlardan ayrışıyordu.

Ameliyattan sonra kilo almaya devam etti ve aşırı yeme alışkanlıklarıyla mücadele ettikten sonra kilo vermek için yardım istedi.

"Yemekle ilişkimin normal olmadığını biliyorum. Kendimi rahatlatmak için yemek yiyorum. Tek mutlu olduğum zaman yemek yerken" demişti.

Larry, ameliyat için yeterli kiloyu veremedi, ancak kilo verme şansı için bir kez daha fırsat tanındı. İlerlemesini sosyal medyada belgeledi ve hayranlarından sürekli destek aldı.

Larry, programdaki ilerlemesini gösteren fotoğraflarını paylaştı ve ayrıca hayranlarına "Tasasının Ağırlığı: Bir Adamın Bağımlılığı Yenme ve Umut Bulma Serüveni" adlı bir kitap yayınladığını duyurdu.

Yemek bağımlılığıyla olan mücadelesi, YouTube kanalı "TheButtermilkBiscuitShow" ve TikTok hesabı mr.buttermilk5'te detaylı bir şekilde paylaşıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —