Tarih: 28.09.2022 17:45

2022 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ne zaman, saat kaçta olacak, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS ÖABT sonuç görüntüleme ekranı...

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen KPSS Lisans oturumuna giren öğretmen adayları, KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) için gün saymaya başladı. ÖABT'ye girecek olan adaylar, sınavın ne zaman ve saat kaçta olacağını araştırıyor. Peki 2022 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ne zaman, saat kaçta olacak, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS ÖABT sonuç görüntüleme ekranı...

2022 KPSS LİSANS ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ (ÖABT) NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OLACAK, SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan 2022 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT), 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Üç oturum halinde düzenlenecek olan sınav, 10:15'te başlamış olacak.

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Matematik ve Fen Bilimleri sınavında (Alan Eğitimi (15) Alan Bilgisi (60)), olmak üzere 75 soru sorulacak. Sınav 150 dakika sürecek. Sınavın ilk oturumu saat 12.45'te sona erecek.

Adaylar, 2 Ekim'de gerçekleştirilecek olan sınavın sonuçlarına 21 Ekimde, ÖSYM'nin resmi internet sitesinden erişebilecekler.

2022 KPSS ÖABT SONUÇ GÖRÜNTÜLEME EKRANI...

Adaylar, 21 Ekim'de açıklanması beklenen sınavın sonuçlarını, ÖSYM'nin aday sisteminden kimlik bilgilerini girerek öğrenebilecek.

2022 KPSS ÖABT SONUÇ GÖRÜNTÜLEME

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —