Tarih: 22.04.2024 08:54

22 Nisan okullar yarım gün mü? 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 23 Nisan Pazartesi bugün okul var mı?

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2024 resmi tatilleri arasında yerini aldı. Ramazan Bayramı ve nisan ara tatil ardından 1 günlük tatil müjdesi alan öğrencilere yeni duyuru yapıldı. Bu yıl salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi gözler 22 Nisan Pazartesi gününe çevrildi. Çok sayıda öğrenci arama motorlarında 22 Nisan okul yarım gün mü, 22 Nisan 2024 okullar tatil mi, bugün okul var mı sorularına yanıt aradı. MEB açıklama geldi. Peki, 22 Nisan okullar yarım gün mü? 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? İşte merak edilenler..

22 NİSAN OKULLAR YARIM GÜN MÜ?

22 Nisan okullar yarım gün mü merak edenler için hemen söyleyelim ki bugün okullar tam gün eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek. Bu yıl salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler 23 Nisan Salı günü tatil yapacak. Kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak.

22 NİSAN ÖĞLEDEN SONRA TATİL Mİ?

22 Nisan öğleden sonra tatil değil. ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizde resmi tatil olarak kutlanacak. 23 Nisan bayramından bir önceki gün yani 22 Nisan Pazartesi günü tatil değil. 22 Nisan tatil takviminin yer almıyor. 22 Nisan Pazartesi günü okullar ve resmi kurumlar normal çalışma saatlerine göre işlem yapacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —