Tarih: 01.10.2022 09:39

Kim Min-Jae için çılgın rakam! Manchester United servet önerdi

Facebook Twitter Linked-in

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, bu sezonun başında Fenerbahçe'nin Napoli'ye sattığı Kim Min Jae için müthiş bir iddiada bulundu. La Gazzetta dello Sport gazetesinde görev alan Pedulla, Kim için şu ifadeleri kullandı:

"İngiliz ekibi Manchester United, Kim'in Napoli performansından etkilendi. Önümüzdeki yaz transfer döneminde İtalyan ekibinin kapısını çalacak. Manchester United, Kim'in 50 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödemeye razı. Napoli, Kim'in 1 yıl daha takımda kalmasını istiyor. Bu konuda oyuncu ile bir görüşme yapacak. Ancak Kim kalmaya ikna olmazsa sadece 12 ay içinde ödediği paranın yaklaşık 3 katını kazanmış olacak."

KIM MIN-JAE İTALYA'DA AYIN YILDIZI

25 yaşındaki oyuncunun Napoli ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. Kim, bu sezon 8 karşılaşma İtalyan ekibinin formasını giydi. 720 dakika sahada kalan başarılı stoper 2 gol atarak takımına skor katkısında bulundu. Transfermarkt verilerine göre; Kim Min Jae'nin güncel piyasa değeri 25 milyon euro. Öte yandan Kim, İtalya'da ayın oyuncusu seçildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —