Tarih: 25.07.2023 16:15

Vanlı Necip Hoca Kimdir? Kaç Yaşında, Son Hali ve Diğer Detaylar

Facebook Twitter Linked-in

Vanlı Necip Hoca Kimdir? Van’ın sevilen simalarından biri olan Necip Hoca, ‘Evlendirin Beni’ videosuyla fenomen haline gelmiştir. Vanlı Necip Hoca’nın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak ediliyor. Necip Hoca, Van’ın bir ilçesinde doğmuştur ve hayatının büyük bir kısmını Van’da geçirmiştir. Kendisi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için Necip Hoca’nın hayatı ayrıntılı şekilde incelenmiştir.

Vanlı Necip Hoca Kimdir

Necip Hoca, asıl adı Necip Ağacan olan bir kişidir ve Van’da yaşamaktadır. 2023 yılı itibariyle 44 yaşındadır ve yüzde 50 engelli raporu bulunmaktadır. Aynı zamanda epilepsi hastasıdır ve halk arasında sara olarak bilinir. Ancak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Necip Hoca’yı bakıma muhtaç kişi olarak sınıflandırarak ailesinden almak istemektedir.


Bu durum üzerine Necip Hoca’nın ailesi, Vanlı Necip Hoca olarak tanınan kardeşlerinin artık sosyal medya şovmenleri tarafından sömürülmesini istememektedir. Ailesi, üç kuruş para kazanmak için Necip Hoca’yı rant kapısı olarak görenlere karşı çıkarak. Necip Hoca’nın ailesiyle birlikte olması gerektiğini vurgulamaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —