Tarih: 29.01.2023 18:54

Милан – Сассуоло На живо Италианска Серия А

Facebook Twitter Linked-in

Милан – Сассуоло На живо Начален час

 

Подробности за събитието:
ИМЕ: Милан – Сасуоло
ДАТИ: 29 януари 2023 г
ВРЕМЕ: 11:30 UTC
МЯСТО: Сан Сиро/Джузепе Меаца, Милано, Италия

 

Милан – Сассуоло Вече дистанциран от първото място, близо до средата на защитата на Скудетото, Милан изостана още повече в битката за титлата във вторник, когато претърпя второ тежко поражение в рамките на шест дни.

Шампионите изглеждаха лишени от доверие в Рим, тъй като Сергей Милинкович-Савич от Лацио подобри пътя на домакините след само четири минути, а росонерите бяха извеждани отново и отново от хората на Маурицио Сари, които бяха без капитана Чиро Имобиле.

След като допусна четири гола, без да отбележи гол в мач от лигата за първи път от декември 2019 г., загубеното завръщане на Стефано Пиоли в бившия му клуб оставя росонерите на 12 точки изоставане от лидера в Серия А Наполи в средата на фазата.

 

Read more : Циципас Джокович финал предаване НА ЖИВО

 

Милан – Сассуоло Серия от пет мача без победа във всички състезания – включително горчивото поражение с 3-0 от вечния съперник Интер в Суперкупата на Италия – не само позволи на Лацио да се доближи до една точка, но също така върна намиращите се във форма Аталанта и Рома обратно на върха – четири състезания.

Освен това извън Купата на Италия след загуба от Торино в продължения по-рано този месец, колебливата задна линия на Милан започна да се разпада – с 12 допуснати гола в тази серия без победа – и нито едно от техните летни подписи не оказа влияние на Сан Сиро все още.

С още едно дерби на Милано и равенство в Шампионската лига срещу Тотнъм Хотспър, които се задават все по-близо на радара, Пиоли ще има нетърпение да се върне на пистата възможно най-скоро – и първата възможност идва в началото на неделния мач.

 

Милан – Сассуоло Възпроизвеждане на XI

 

Възможен стартов състав на Милан:
Татарусану; Калабрия, Калулу, Кяер, Ернандес; Тонали, Побега; Saelemaekers, De Ketelaere, Leao; Жиру

Възможен стартов състав на Сасуоло:
пегола; Толян, Ерлич, Ферари, Роджерио; Frattesi, Obiang; Берарди, Траоре, Лауриенте; дефрел

 

Милан – Сассуоло новини от мача

 

Милан – Сассуоло След като Фикайо Томори накуцваше в средата на първото полувреме на загубата на Милан от Лацио, за да бъде заменен от бившия си партньор в центъра Симон Кяер, последният трябва да се присъедини към Пиер Калулу в сърцето на защитата на домакините в неделя.

Исмаел Бенасер също не е на разположение – в неговия случай поради наказание – Алесандро Флоренци, Златан Ибрахимович и вратарят, който много липсваше Майк Мейнян, все още са извън терена поради контузия.

 

 

Като по-добра новина за Стефано Пиоли, крайните защитници Тео Ернандес и Фоде Бало-Туре се върнаха към тренировки в средата на седмицата, докато капитанът Давиде Калабрия изглежда се е отърсил от проблем с прасеца и трябва да започне от десния бек.

Неправилна покупка за големи пари Шарл Де Кетелере ще се надява на промоция в състава след поредната тиха игра за Брахим Диас на Олимпико, Раде Крунич или Томазо Побега биха могли да покрият Бенасер в халфовата линия, а Оливие Жиру играе в предни позиции, въпреки че не успя да отбележи в своя последните пет мача в лигата: френският нападател никога не е издържал по-дълга нулева серия в Серия А.

Междувременно Сасуоло ще бъде без вратаря Андреа Консили и дадения под наем нападател на Интер Андреа Пинамонти поради контузия, докато участието на Роджерио е под известно съмнение поради проблем с рамото.

В атаката на гостите отсъствието на Пинамонти ще означава нова възможност за Агустин Алварес или Грегоар Дефрел да оглавят линията.

Всеки от двамата трябва да бъде ограден от Доменико Берарди – който е пряко замесен в 14 гола в лигата срещу Милан през годините – и Арман Лауриенте.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —