Tarih: 08.01.2023 12:34

Kocam arkadaşıyla bilikte olmamı istiyor, ne yapmalıyım? Esra Ezmeci'ye ilginç soru

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasıyla sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Instagram hesabından takipçileri ile birlikte sık sık soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, gelen itiraf mesajı ile şoke oldu. Eşini en yakın arkadaşı ile aynı yatakda... Görenleri midesi kalktı! Bakın Esra Ezmeci nasıl bir cevap vermiş?

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Dün akşam Instagram hesabından yeni bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen itiraf mesajı ile hayatının şokunu yaşadı. Karı- koca ilişkisini ayaklar altına alan o itiraf, diğer sosyal medya kullanıcılarından da büyük tepki gördü.

EŞİNİN EN YAKIN ARKADAŞI...

Bir sosyal medya kullanıcısı eşinin en yakın arkadaşı ile cinsel birliktelik yaşamasını istediğini belirterek Esra Ezmeci'den yardım istedi. Ünlü psikolog soru ile şaştı kaldı.

ESRA EZMECİ'DEN TOKAT GİBİ CEVAP: AR DAMARLARI ÇATLAMIŞ

Kendisinden sapkın isteklerde bulunan kocasını ifşa eden ancak o sapkın isteğe nasıl tepki vereceğini dahi bilemediği için sosyal medya kullanıcılarından tepki gören kadına, Esra Ezmeci’den şu şekilde karşılık geldi: “İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Böyle şeyleri normalleştirmesine izin vermeyin.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —