Tarih: 01.01.2016 00:00

Rize'de Basın mensupları hiçe sayıldı Sadece bir medya kuruluşu...

Facebook Twitter Linked-in

Haberrize.com.tr'de Şenol Öksüz'ün haberine göre  :  

Neden niçin sorularını akla getiriyor.?
Basına kapalı toplantıda ne işi var ?

Haftaya başlangıç toplantısında Rize valisi , Belediye Başkanı , kurum müdürleri  ve daire amirlerinin katıldığı basına kapalı olan toplantıda bir basın mensubunun bulunması toplumca nasıl algılandığı düşünülmüyor mu ?

Daha Önce bu şekilde bir çok organizasyonda ayni gazetecinin ön plana çıkarılmasına , Rize’deki basın camiası tepki gösterdi. 

Belediyenin ve Valiliğinin bütün haberlerini Rize’deki Tüm haber siteleri ve yerel gazeteleri yayınlamasına rağmen, bu iki kurumun basın tepartmanlarının SAyın sevilen Valimizi ve Saygideger Belediye Başkanımızı bu konuda eleştiri olabilir bilgisini paylaşmayacak kadar deneyımsiz çalışanlarmıdır? 


Bir çok basın mensubu ve site sahibi sosyal medya hesapları aracılığı ile bu ayrımcılığı okurlarına duyurdu. Bir çok sosyal medya paylaşım hesaplarında ise bu ayrımcılık protesto edildi.

 Özelikle Rize’nin Duayen Gazeteci Büyüğü İsmet Kosoğlu’nun da bu ayrımcılığı tasvip etmediği görüldü. 

Bu toplantının görsel resmi paylaşıldığında ise hemen hemen Rize halkı bu görsel resime tepki gösterdi.

 Rize’deki kurum amirleri arkada otururken Valilik ve Belediyenin her iki kurumun Ön plana çıkarmak istediği medya patronunun Ön sırada oturması sokak’da kafede iş yerlerinde arkadaş sohbetlerinde aşırı şekilde eleştiri konusu oldu.

İktidar partisinin Rize teşkilatının halen kurulamadığından bu gibi görsel paylaşımların ayrımcılığın tepkilerinin görülemediğinin izlenimi oluşuyor.

,




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —