Tarih: 01.01.2016 00:00

Araç Kiralamada Çıtayı Carvento ile Yükseltin

Facebook Twitter Linked-in

Araç kiralama dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de hem bireysel hem kurumsal olarak faydalanılan hizmetler arasında yer alır. Aslında araç kiralama hizmetine gösterilen ilgi temel olarak turizm sektöründeki hareketlilik ile doğrudan bağlantılıdır. Araç kiralama hem yerli hem yabancı turistlerin yaz tatillerinde konforu üst noktaya çıkarmak ve tüm yıl dört gözle bekledikleri tatili en keyifli şekilde geçirmek için sıklıkla başvurduğu bir hizmettir.

 

Özellikle bayram tatili ve yaz ayları gibi seyahatlerin fazla olduğu dönemlerde araç kiralama hizmetlerine gösterilen ilgide artış olması beklenen bir durumdur. Bu dönemlerde araç kiralama hizmeti almak isteyen kişiler erken rezervasyon yapmaları halinde tatillerini diledikleri gibi planlayabilir, herhangi bir tur programına bağlı kalmadan kendi belirledikleri güzergahlarla tatil keyfini sınırsız bir şekilde yaşayabilirler.

 

Siz de yaz tatilinizde konforu ve güvenliği üst noktaya taşımanızı sağlayacak şekilde araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak için Carvento ile iletişime geçebilirsiniz. Kaliteli ve ekonomik fiyatlı ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerine ihtiyacınız olduğu durumlarda da sektörünün lider ismi Carvento sayesinde ihtiyaçlarınızı en uygun şekilde karşılayabilirsiniz.

 

Ekonomik dalgalanmalar gibi çeşitli nedenlere bağlı olarak araç fiyatlarında, vergi, sigorta ve bakım bedellerinde yaşanan hızlı artışlar işletmelerin araç gereksinimlerini satın almak yerine ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak karşılamayı tercih etmesine neden olmaktadır. Böylece işletme karlılığı noktasında da önemli fayda sağlanabilmektedir.

 

Araç kiralama hizmetleri işletmelerin maliyetlerini büyük ölçüde düşürebildiğinden her geçen gün daha çok sayıda ve farklı ölçeklerdeki işletme araç kiralama hizmetinden yararlanmaktadır. Araç kiralama sektöründe kaliteyi zirveye taşıyan Carvento sektörün lideri olarak farklı özelliklere sahip çeşitli marka ve modellerdeki araçlardan oluşan geniş araç filosu ve ekonomik fiyatlarıyla çeşitli ölçeklerdeki işletmelerin ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama gereksinimlerini karşılamaktadır.

 

Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden faydalanan işletmeler, araç kiralama yerine satın alım işlemini tercih etmeleri halinde kullanmaları gereken sermayeyi işlerini büyütme amacıyla kullanabilirler. Araç satın alma ihtiyacı bulunan ancak bunun için nakit sermayeye sahip olmayan işletmeler araç satın almak için kredi kullanmak zorunda kalırlar. Bunun yerine araç kiralama alternatifini tercih etmeleri halinde bankalar nezdindeki kredibilitelerinden işletmelerine yatırım yapma noktasında yararlanma avantajını elde edebilirler.

 

Tüm bunlara ek olarak araç kiralama hizmetinden yararlanan işletmeler MTV, trafik sigortası, kasko ve diğer operasyonel işlemlerden kaynaklanan operasyonel süreçlerle uğraşma zorunluluğundan kurtulurlar. Ayrıca lastik, periyodik bakım ve arıza gibi araç sahibi olmanın getirdiği ek maliyetleri de üstlenmek zorunda kalmazlar.

 

Sektörünün öncü ve yenilikçi isimlerinden Carvento müşterilerine ekonomik ve kaliteli araç kiralama hizmetlerine ek olarak pek çok farklı avantaj da sağlar. Araç kiralama hizmetlerinin tercih edilmesiyle birlikte araç satın alım işlemlerinden kaynaklanan trafik müşavirliği, araç tescil ücreti ve vekalet ücreti gibi zorunlu ücretler ortadan kalkar.

 

Yazlık ve kışlık lastik ücretleriyle araçların periyodik bakımı gibi ek masraf doğurabilecek ödemelerin yapılması gerekliliği de araç kiralama hizmetinin tercih edilmesiyle ortadan kalkar. Ayrıca işletmeler aldıkları araç kiralama hizmetine ilişkin faturaları gider olarak gösterebilir ve vergiden düşme avantajından yararlanabilirler.

 

Konforunuzu Artırmak İçin Carvento’yu Ziyaret Edin

 

Bireysel ve ticari işletmeler Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanmaları halinde hizmet aldıkları süre boyunca kapsamlı ve kaliteli pek çok hizmet alırlar. Carvento Türkiye genelinde bulunan 360 anlaşmalı servis noktası ve yaygın hizmet ağıyla kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet sunma konusunda iddialıdır.

 

7/24 Assistance hizmeti veren Carvento lastik servislerinde lastik değişimi ile depolama gibi hizmetler sunar. Bunlara ek olarak pek çok farklı hizmet sunarak müşterilerine ihtiyaçları olan her tür desteği sağlar.

 

Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmeti almak işletmeler açısından  önemli bir maliyet avantajı anlamına gelir. Özellikle uzun dönem ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak ulaşım ihtiyaçlarını karşılama maliyetinin araç satın almaya göre çok daha uygun hale gelmesini sağlar.

 

İşletmelerin araç satın alımında karşı karşıya kaldığı vergi, sigorta, bakım onarım ve benzeri giderler, araç kiralama durumunda Carvento tarafından karşılanır. Bunun sonucunda işletme mali açıdan önemli bir avantajla karşılaşır ve işletme üzerinden ekstra yükler alınır.

 

Araç kiralama hizmetlerinden farklı ölçeklerdeki işletmeler yararlanmakta olup araç kiralama hizmetleri aynı zamanda büyük ölçekli işletmelerin dönemsel olarak değişebilen farklı marka, model ve özelliklerdeki araç ihtiyaçlarını karşılamayı sağlayan etkili bir yöntemdir.

 

Kiralanan araçların marka ve modellerinin değiştirilebilir olması değişen ve gelişen ihtiyaçlar karşısında sürekli olarak araç alım ve satımı yapılması gerekliliğini ortadan kaldırır. Bu süreçler sonunda işletmeler ihtiyaçlarını en iyi performansla karşılayacak özelliğe sahip marka ve model araçlarla hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde ulaşım gereksinimlerini karşılama imkanını elde edebilirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —