Tarih: 25.01.2023 12:42

Abdülkerim Bardakcı'nın gözü Milli takımda: 'Davet bekliyorum'

Facebook Twitter Linked-in

Konya'dan İstanbul'a, çok büyük bir camiaya geldiğini söyleyen Abdülkerim Bardakcı, "Bunun zorlukları var. Yeni arkadaşlıklar ediniyorsunuz. Birkaç hata yaptım ama psikolojik olarak zorluk yaşadım ama genel olarak psikolojisi kuvvetli biriyim. Her hafta çalışarak bu durumu atlattım" dedi.

Şampiyonluk için iddialı konuşan defans oyuncusu, "İstatistikler yalan söylemez. Bu sene ligin en iyi takımıyız. Allah'ın izniyle bu sezon şampiyonluğu kazanacağız. Takım demeyelim de biz bir aileyiz. Sonunda bu başarıyı getiriyor. Futbolcular olarak kulüplerin yaptığı açıklamalarla ilgilenmiyoruz. Bizim odaklandığımız tek şey sene sonundaki şampiyonluk" açıklamasını yaptı.

Eski Galatasaraylı Marcao'yu çok beğendiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, "Çk kaliteli stoper. Nelsson ile çok iyi anlaşıyoruz. Arkamızda da Muslera gibi bir faktör var. O da bizim için çok önemli" diye konuştu.

"İNŞALLAH GALATASARAY EFSANESİ OLURUM"

En önemli özelliklerinden birinin oyun kurabilmek olduğunu vurgulayan Abdülkerim Bardakcı şöyle konuştu, "Geçen sene çok gol atmıştım. Bu sene ise çok kaçırdım. Takımıma bu anlamda daha fazla katkı sağlamak istiyorum. İnşallah, gollerime de başlayacağım. Benim de en çok kızdığım konulardan biri bu. Zamanında alt lige çok kiralık gittim. Bu seviyeyi daha genç yakalayabilsem her şey farklı olabilirdi ancak nasibimizde bu varmış. Şu an için tek odaklandığım şey Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak. İnşallah Galatasaray efsanesi olurum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —