Tarih: 02.12.2022 14:29

ABD'ye Giden Tolga Karel, Geri mi Dönüyor?

Facebook Twitter Linked-in

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınan Tolga Karel, yeni hayatı ile ilgili sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak cebinde 83 dolar ile TIR şoförlüğüne başladığını açıklayan Korel, şimdilerde Amerika'da filo sahibi.

Tolga Karel son halini paylaştığı sosyal medya hesabından "Yakında evlerinize konuk olacağım" dedi. Tolga Karel'in hayranları "Dizi mi geliyor?" sorularını yöneltti. Kesin bir bilgi vermeyen Tolga Karel'in yeni işi merak konusu oldu. Tolga Korel Türkiye’de oyunculuğu bırakarak ABD’ye yerleşip tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Karel, boşandığı ilk eşinden olma olan oğlu Cihangir'i doğum gününü ilk defa yaptığı bir paylaşımla kutladı. 

Tolga Karel 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakmış ve Türkiye'den ABD'ye taşınmıştı. Televizyon ekranlarında yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ adlı diziyle tanınan Tolga Karel, ABD’de TIR şoförlüğü yapıyor. Karel, Survivor yarışmasına katıldıktan sonra ününe ün katmıştı.

2011 yılında Günay Musayeva ile nikah masasına oturan Karel, 2012 yılında ilk oğlu Cihangir'i kucağına almanın sevincini yaşamıştı. Ancak Tolga Karel ile Günay Musayeva'nın evliliği kısa sürdü, çift çekişmeli olarak boşandı.

Tolga Karel, son paylaşımıyla ise tepkileri üzerine çekti. Şimdilerde 4. kez baba olmaya hazırlanan Karel, kızıyla bu fotoğrafını "İlk göz ağrım" notuyla paylaştı. Oyuncunun oğlu Cihangir'i hiçe sayarak yaptığı paylaşıma, takipçilerinden tepki yağdı. Sosyal medyada Tolga Karel'e, "İlk göz ağrısı oğlunuz değil mi öyle biliyorum", "Sizin İlk çocuğunuz değil Türkiye'de bir evladınız var", "Diğer oğlunuz ne oldu? İlk göz ağrınız o değil miydi? O da sizin evladınız" yorumları yağdı.

Geçtiğimiz günlerde babasının ölümüyle yıkılan Karel sosyal medyada hesabından babasının üzüntüsünü dile getirip sevenlerinden dua istemişti. Babasının cenazesine katılamayan Tolga Karel ilk eşinden oğlu Cihangir katılmış ve dedesini son yolculuğuna uğurlamıştı. 

Ünlü oyuncu beklenmedik bir paylaşımla tekrar şaşırttı. 

OĞLUNU İLK KEZ PAYLAŞTI!

Karel, ilk evliliğinden olan oğlu Cihangir'in doğumgününü yaptığı paylaşımla kutladı."Sen Allah'ın bir hediyesisin doğum günün kutlu olsun oğlum" diyerek paylaştı. Bu paylaşımı sevenlerinden tam not aldı. 

Eşi Sarah Scott'ın iki buçuk aylık aylık hamile olduğunu açıklayan Karel, "Şuan cinsiyet belli değil. Hanımla çok güzel çocuklar yapıyoruz niye duralım ki dedik" ifadelerini kullandı. Sarah Scott ile evlenen Karel, ABD'de TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlıyor. 4 yıldır ABD'de yaşayan ve bir buçuk senedir TIR şoförü olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Florida’da aldığı yeni evinin fotoğrafını paylaştı: "Hayırlı olsun, inşallah güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla. Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için."

Lojistik şirketini kuran Karel, son olarak Florida'da arsa satın aldı. Ardından Florida'da evini alan Tolga Karel, şimdi de Amerika'da şirket kurdu. Karel son olarak yeni yatırımını da duyurdu. 43 yaşındaki Karel, sosyal medya hesabından eşi Sarah Margaret Scott ve çocuklarıyla birlikte yaşayacağı mülkü için arsa aldığını duyurdu.

Florida'dan arsa alan Korel, yeni evini de buraya inşa edecek. İşlerini her geçen gün biraz daha büyüten Tolga Karel, sözleşme imzaladıkları anları da takipçileriyle paylaştı. Arsanın fotoğraflarını da yayınlayan Karel, gönderisine, "Rüya evimizi inşa etmek için güzel bir gün." notunu düştü. 

HAYAT PAHALILIĞI İSYANI! 

Amerika'da hayal ettiği yaşama kavuşan ünlü oyuncu, ülkede artan fiyatlardan ve hayat pahalılığından şikayet etti. "Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar" diyen Karel, konuyla ilgili Instagram'dan açıklama yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —