Tarih: 22.08.2023 23:19

Zootopia 2 Çıkış Tarihi: Bilmeniz Gerekenler!

Facebook Twitter Linked-in

Hayranlar en sevdiklerinden umutlu CGI güçlendirilmiş kanka bobby Aksiyon komedi filmi, Nick ve Judy'nin evliliğini de kapsaması gereken yepyeni bir olay örgüsüyle daha önce geri dönecek, ancak yönetmenler ve Disney herhangi bir güncelleme yayınlamıyor.

2016 filmi büyük beğeni topladı. takipçilik , çok sayıda olumlu görüş topladı ve gişede 1 Milyar Dolarlık devasa bir koleksiyon kazandı.


 

Zootopia 2 Olacak mı?

Zootopia 2 yakında çıkacak CGI güçlendirilmiş fantastik komedi Walt Disney Televizyon Animasyon Stüdyoları tarafından üretilen film. Filmin 2022'de vizyona gireceği belirtilmişti, ancak ertelendi. 2023 .

ayrıca, Zootopia 2( 2023) filminin yerini Disney adında küçük bir amfi serisi aldı. zootopi bu şimdi ödüllü bir etki olarak hareket edecek gişe rekorları kıran film.

Sadece internet üzerinden bir sonraki tarihte veya takip eden zamanda bir etkinin geldiğini gösteren işletmeleri bulacaksınız, ancak gerçekte yönetmen Byron Howard en sevdiğimiz canavar dünyası macera komedi filmimizin geleceği ile ilgili herhangi bir bilgiyi düzene koymadı.



 

Sadece eski yaşımızı yeniden canlandırmak istemiyorlar. Tek ihtiyacımız olan bir zootopi Disney'e etkisi. CGI filmine olası bir etki olarak hizmet edebilecek bir animasyon televizyon dizisinin daha önce 2023'te prömiyer yapacağı doğrulandı.

Canlılık serisi 2023'te sadece Disney'de çıkacak ve yakın zamanda evli olan kutup öfkesinin hayatlarının derinliklerine inecek. Bayan Bayan, adlı barracudanın yetenekli kotilyonu ceylan ve adında bir tembellik flaş .

Zootropolis 2 İşletme

İçinde 2016 , film yönetmenleri Zootopia etkisi yaratma olasılığı hakkında adreslerde bulundular ancak herhangi bir çıkış tarihi ayrıntılı olarak yazılmadı. Howard ve Moore, Slashfilm'e iki fiske daha çekmeyi planladıklarını ve onu Zootopi 3.

 

Filmin örtük geleceği, ilk bölüme ve zootopi hassas yaratıcı zinciri secde ederek muazzam bir iş çıkardı ama yine de alternatif bir kısım belirsiz.

Bazı resmi olmayan raporlar, yeni Zootropolis 2 veya alternatif zootopi 24 Kasım 2022'de çıkacak ama bu sadece bir scuttlebutt. Film altı kez vizyona girmedi ve bir türetme televizyon dizisi dışında herhangi bir zamanda geri dönmesi beklenmiyor.

Film, sosyal yorumlardaki görkemi ve mizahı nedeniyle ilk film için büyük bir başarının ardından bir etkiyi hak ediyor, ancak iptal edildi.


Zootopia Neden İptal Edildi?

Yönetmenler, bir efekt yapıldığında etkilenecek olan çaça dostu duruşu nedeniyle filmin tek bir film olarak iyi çalıştığına inanıyor. blazonlu . Seslendirme sanatçıları, kötü sözlere karışmadan çocukları ayakta tutmak için çok uğraşıyorlardı ve başka bir bölümle daha da zorlaşıyordu. Böylece, alternatif bir parça yayınlama fikrinden vazgeçildi.

Zootopia hakkında

Antropojenik yaratıklar dünyasında, film, adında bir acemi tavşan polis memuru arasında beklenmedik bir işbirliğini takip ediyor. Judy ve adında kötümser bir tilki dolandırıcısı Nick Ekip, kan emicilerin birlikte ortaya çıkmasının ardındaki gizemleri ortaya çıkardı.

Zootopia 2 Çıkış Tarihi ve Saati

Zootopia efektinin çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir yaptırımlı reklam yapılmadı, ancak CGI destekli bir televizyon dizisi zootopi plus, Walt Disney Animation Studios tarafından resmen ilan edildi. Dizinin prömiyeri listeleniyor Disney artı 2023 sonbaharında .

Disney ayrıca, arsanın seride sert harpiler, atalet ve birçok dans eden barracuda içereceğini ve dizinin yönetmeni tarafından yönetileceğini açıkladı. Josie Trinidad ve Trent Correy 2 & Raya and the Last Dragon'u yönetenler.

Bu, serbest bırakılmasıyla ilgili olarak övülen tek yaptırımlı şey. zootopi .

Önümüzdeki dönemde Judy, Nick ve Bogo'yu da göreceğiz. zootopi ama bu Disney'in güçlendirdiği ilk dizi olduğu için canlılıklarını yargılamayın. Cazibe Encanto'nun geleceği hakkında hiçbir haber mevcut değil.

Zootopia Ne Zaman Çıktı?

zootopi film ilk kez yayınlandı 4 Mart 2016 ben ABD oyun evleri ve sinema salonlarında. ayrıca film, Disney aboneleri için 6 Kasım 2019'da yayınlandı. Zootopia adlı bir animasyon televizyon dizisi, Kasım 2022'de Disney'de prömiyer yapacak.

Nick ve Judy Zootopia 2'de Evleniyor mu?

Evet, Nick ve Judy 2016'da evleniyorlar zootopi film efekti. Sonra Judy'nin Nick'i süslü bir çift için tuttuğunu gösteren evlilikleri.

Judy her zamanki gibi mutlu görünüyor ve Nick tavşanla zorla evlendirilen tilki gibi finik görünüyor. Her neyse, çift birlikte güzel görünüyor.

Zootopia 2 Nerede İzlenir?

İlk film sluice için kullanılabilir Disney artı ardından Okyanus , Ralph İnterneti kırar, sabitlenir 2, Raya ve son Dragon, Tılsım, Garip Dünya ve eğer yeniyse zootopi Film gelecekte herhangi bir zamanda çıkacaksa, aynı akış platformunda da mevcut olacak.

Zootopia 2 Seslendirme Oyuncusu

Zootopia 2 veya Zootopia'da Neler Olacak?

Zootopi 2 Öykü Legoshi'nin avıyla onları ürkütmeden yaşadığı Beastars animesine çok benzeyen, insan gibi giyinen yaratıkların dünyasında geçecek. Tüm vahşiler, ya kan emici ya da av, tüm farklılıkları çözdükleri için barış içinde yaşarlar.

Yaklaşan efekt veya mini dizi, filmdeki en ilginç karakterlerden bazılarının hayatlarının derinliklerine inecek. Bayan Bayan, yeni evli arktik öfke, ceylan' yetenekli barracuda hopu ve sürprizlerle dolu aylaklığı, flaş .

Efekt (diğer adıyla mini dizi), Bellwether adında bir kutup ayısı, adında bir penguen de dahil olmak üzere yeni bir karakter kadrosuna sahip olacak. tutam ve adında bir mors Kowalski .




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —