Tarih: 16.11.2022 14:23

Katil Kim? Filmi (2022) Konusu – Oyuncuları – Fragmanı İzle

Facebook Twitter Linked-in

Sinema haberlerine yer verilen sitemizde bugün sizler için kısa bir süre önce vizyona giren Katil Kim? filmine yer vermekteyiz. Film ile ilgili merak ettiğiniz konuları haber yazımızı okuduktan sonra öğreneceksiniz. Katil Kim? filmi konusu, yönetmeni, oyuncuları, fragmanı full hd tek parça izle, IMDB Puanı, yorumları, vizyon tarihi, ne zaman gibi soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Öncelikle yazımız içeriğinde filmin konusu, yönetmeni ile oyuncularına ilişkin bilgiler ardından da Katil Kim? filmi fragmanına ve filmin süresine yer verilmektedir. Siz de film ile ilgili eleştiri ve yorumlarınızı haberimizin alt kısmında bulunan yorum bölümünden diğer takipçilere ulaştırabilirsiniz.

Katil Kim? Filmi Türü

Korku, Gerilim, Komedi

Katil Kim? Filmi Vizyon Tarihi

28 Ekim 2022

Katil Kim? Filmi Oyuncuları

Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Rachel Sennott

Katil Kim? Filmi IMDB Puanı

6.3

Katil Kim? Filmi Konusu

Halina Reijn imzalı Bodies Bodies Bodies, yaşadıkları bölgeyi vurmak üzere olan kasırga sırasında vakit geçirmek için bir parti düzenleyen bir grup zengin gencin, aralarında başlattıkları bir oyunun tahminlerinden farklı bir şekilde ilerlemesini anlatıyor.

Yirmili yaşlardaki bir grup zengin genç, şehirden uzak, ailelerine ait bir evde yaklaşan kasırga sırasında eğlenecekleri bir parti planlarlar, partide oynanan bir oyun beklenenden oldukça farklı şekilde ilerler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —