Tarih: 17.01.2023 13:20

CANLI İZLE! Sivasspor Karacabey Belediye canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Sivasspor Karacabey Belediye maçı için nefesler tutulmuş durumda. Ziraat Türkiye Kupası maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Sivasspor Karacabey Belediye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Sivasspor Karacabey Belediye maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Sivasspor Karacabey Belediye maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Sivasspor Karacabey Belediye karşı karşıya gelecek.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadelede 90 dakikada eşitlik olması durumunda 15’er dakikalık iki uzatma oynanacak. Burada da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları turu geçen takımı belirleyecek.

Sivasspor ile Karacabey Belediye bu karşılaşma ile birlikte ilk kez resmi bir müsabakada birbirlerine rakip olacak.

SİVASSPOR KARACABEY BELEDİYE MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 14:30'da başlayan Sivasspor Karacabey Belediye karşılaşmasını A Spor kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Sivasspor Karacabey Belediye takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

SİVASSPOR KARACABEY BELEDİYE MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —