Tarih: 14.11.2022 06:05

Güzel Günler 2. Bölüm İzle Full Show TV Güzel Günler yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler'in 2. bölümü 13 Kasım günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Güzel Günler'in ikinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Güzel Günler 2. Bölüm İzle dizi izle.

Güzel Günler dizisinin Show TV'de 6 Kasım günü yayınlanan 1. bölümünü (ilk bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link. Show Tv'nin yeni sezonda heyecanla beklenen dizisi Güzel Günler'in yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın oturduğu dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alıyor. Güzel Günler komedi yeteneğiyle dikkat çeken kadın oyuncularıyla ekranlara kahkaha getirecek.

GÜZEL GÜNLER 1. BÖLÜMDE NE OLDU?

‘Güzel Günler’ 1. bölüm özeti şöyle: Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiği bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a gelir. Mirası alabilmek için tek şart, eski nişanlısı Mihran’ı (Burak Dakak) bulmaktır. Ancak Selma ve Mihran, Selma’nın suçlandığı büyük bir yangından sonra ayrılmış, aradaki bütün köprüler atılmıştır.

Çocukluk aşkının peşindeki Selma, İstanbul’da Mihran’ın kuzeni Atakan (Olgun Toker) ve Altan’a (Zeynep Çamcı) ulaşır. Bu sırada Mihran’ın annesi Saliha (Seray Gözler), teyzesi Kıymet (Binnur Kaya), teyze kızı Füsun (Ecem Toker) büyük bir heyecanla Mihran’ın nişanı için son hazırlıkları tamamlamaktadır. Selma’nın geldiği öğrenilince kıyamet kopar. Nişan gecesi herkesi hem üzecek, hem şaşırtacak, hem de güldürecek olaylar beklemektedir.

GÜZEL GÜNLER OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Binnur Kaya (Kıymet)

Ecem Erkek (Füsun)

Leyla Tanlar (Selma)

Zeynep Çamcı (Altan)

Olgun Toker (Atakan)

Burak Dakak (Mihran)

Yıldıray Şahinler (Hakim)

Orkuncan İzan (Feyyaz)

Duygu Köse (Leylim)

Seray Gözler (Saliha)

Oya İloğulları (Alya)

Dora Dalgıç (Ayşim)

Enginay Gültekin (Dilşat)

Edip Saner (Çetin)

Güzel Günler 2. Bölüm İzle

GÜZEL GÜNLER İZLE

GÜZEL GÜNLER 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —