Tarih: 01.01.2023 21:32

Müge Anlı’da Saç Baş Yolduran, Çıldırtan Olay! 40 Yıllık Eşini Bıraktı; Adını Sanını Bilmediği Adama Kaçtı… “Utanmanız Yok Mu?”

Facebook Twitter Linked-in

Programa katılan Ahmet Bey, 40 yıllık eşi Gülşen’in köylülerinden Hüseyin isimli bir şahsa kaçtığını ifade etti. 40 yıllık evliliklerini hiçe sayarak başka bir adama giden Gülşen Hanım’ın yayına bağlandığı dakikalarda yaşanan olaysa ağızları açık bıraktı. 3 çocuk, 12 torun sahibi olan kadının böyle bir şey yapması ise seyircilerin saçını başını yolmasına neden oldu. Peki, neler oluyor?

Kocası Ahmet Bey’in programa katılmasının ardından Gülşen Hanım ise canlı yayın bağlantısı yaparak; “Şiddetten gittim, terk ettim. Konuşmak istemiyorum. İyiyim, mutluyum. Kendi isteğimle geldim. Yeni bir yola girdim, geri dönüşü yok” ifadelerine yer verdi. Ahmet Bey ise eşinin kendi isteğiyle gitmiş olamayacağını, zorla tutulduğunu ifade etti. Şiddet iddialarını yalanlayan Ahmet Bey, duymuş olduğu ikinci şokla neye uğradığını şaşırdı.

Gülşen Hanım, Ahmet Bey’le aralarında artık bir şey olmayacağını ifade ettiği gibi birde “Ben, Hüseyin’le 10 yıldır birlikteyim” ifadelerine yer verince Müge Anlı ve Ahmet Bey’in adeta nevri döndü. Müge Anlı duyduklarından hemen sonra; “Şoke oldum, söyleyecek söz bulamıyorum” ifadelerine yer verdi. Hüseyin’in hanımının ölmesini beklediğini ve senelerdir hasta olduğunu ifade eden Gülşen, ağızların kalmasına neden oldu. Hüseyin’in yeğeninin ise programa katılıp; Hüseyin’in eşinin Gülşen yüzünden öldüğünü ifade etti.

Sürekli telefonda konuştuklarını ve köyün fırınında buluştuklarını ifade eden Gülşen, “Bir hafta arkadaşımda kaldım sonra Hüseyin'e gittim” sözleriyle bir şok daha yaşattı. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —