Tarih: 10.12.2022 13:43

Avatar 2 Eleştirmenlerce Çok Beğenildi!

Facebook Twitter Linked-in

2009 yılında vizyona girdiğinde "dünyanın en çok hasılat yapan" filmi unvanını alan Avatar, bugüne dek yapılan en iyi yapımlar arasında gösteriliyor. James Cameron imzalı yapım, 16 Aralık 2022 tarihinde 2'inci filmiyle yeniden sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Kullanılan görsel efektler ve güçlü hikayesiyle büyük beğeni toplayan 'Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu)' filmi hakkındaki ilk yorumlar önceki gün basın mensupları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 

Londra'daki dünya prömiyerinde basına gösterilen film hakkında yorumlarını paylaşan basın mensuplarının görüşleri şu şekilde;

"James Cameron şu anda şimdiye kadar yapılmış en iyi devam filmlerinden ikisine değil üçüne sahip. 'Avatar: Suyun Yolu' inanılmaz. Efektler ve aksiyon nefes kesici. Ama bu sefer kalbi attıran şey hikâye. Daha kişisel, karmaşık, duygusal."

"Avatar: Suyun Yolu. Evet, asla James Cameron'a karşı iddiaya girmeyin. Abartıdan kaçınmaya çalışıyorum ama teknik ve görsel açıdan hiç böyle bir şey görmedim. Bu çok zor. Belki de çok abartılı. Bazen bir Pandora balığına baktığım için olay örgüsünü kaçırıyordum."

"'Avatar: Suyun Yolu' hayatımda gördüğüm en inanılmaz görsel efekt ile nefes kesecek kadar güzel (3D olarak gördüm); hikayenin kendisi ilkinden daha zayıf ve 3 saat ve 10 dakika sonra uzatılmış gibi geliyor, ancak izlemek her zaman harika ve son saat harika."

"'Avatar: Suyun Yolu', Pandora'da teknik olarak harika yeni bir su kültürü sunuyor. James Cameron'ın diyaloğu hâlâ sorunlu ama bizi yeni karakterlere ve yaratıklara duygusal olarak yatırırken hikâye anlatımı yükseliyor. Beklemeye değen samimi, çarpıcı bir destan.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —