Tarih: 17.07.2023 23:09

TFF açıkladı: TFF kurulları belirlendi mi? TFF Amatör Disiplin Kurulu belli oldu mu? TFF kurullarındaki isimler belli oldu mu?

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantı sonucunda Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki görevlendirilecek isimleri belirledi.

TAHKİM KURULU İSİMLERİ AÇIKLANDI

TFF tarafından yapılan açıklamada, Tahkim Kurulu'na Mustafa Artuç'un başkanlık yapacağı, Alaaddin Varol, Mustafa Demirel, Bayram Şen, Esra Alan, Mehmet Erol ve Prof. Dr. İlhan Üzülmez'in asıl üyeler olarak atanacağı ve Bülent Savtok, Yavuz Aksoy, Bülent Ernas, Alper Tunga Çevik, Feyzi Eroğlu ve İbrahim Şahinkaya'nın yedek üyeler olarak görev alacağı bildirildi.

İŞTE O İSİMLER PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULUNDA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na ise başkanlık görevini Fatih Maden'in üstleneceği ve Erkan Kıraç, Halil İbrahim Ayçiçek, Sinan Sezer, Gülşah Bostancı Bozbayındır, Doç. Dr. Selman Dursun ve Yusuf Ziya Taşkan'ın asıl üyeler olarak atanacağı, Necdet Budak, Mehmet Saydam, Prof. Dr. Bekir Mahmut Kaşıkçı, Kemal Murtezaoğlu, Av. Fetih Ahmet Alparslan ve Doç. Dr. Mehtap Yücel Bodur'un ise yedek üyeler olarak görev yapacağı belirtildi.

UYUŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN O İSİMLER SEÇİLDİ

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na Osman Hakan Öncel'in başkanlık edeceği ve Mustafa Çattık, Doç. Dr. Emrah Kulaklı, Dr. Ömer Faruk Erol, Prof. Dr. Ali Paslı, Esra Hatipoğlu, Battal Yılmaz'ın asıl üye olarak atanacağı, Mehmet Kırmızı, Kenan Kenan, Menderes Dereli, Birsen Elmas, Serdar Yiğit ve Mehtap Sümer Dinç'in ise yedek üye olarak görev alacağı bildirildi.

ETİK KURULU BAŞKANLIĞINI CELAL CANDAN YAPACAK

Etik Kurulu'na Celal Candan'ın başkanlık yapacağı, Mahmut Fatih Çelikbilek, Çağrı Siahtaroğlu, Nuray Ekşi, Doç. Dr. Serkan Ağar'ın asıl üye olarak atanacağı, Enis Yeter, Ali Kemal Atçeken, Emir Serhad Seymen ve Mine Arısoy'un ise yedek üye olarak görev yapacağı açıklandı.

AMATÖR FUTBOL DİSİPLİN KURULU BELLİ OLDU

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nda başkanlık görevini Av. Serdar Ölmez'in üstleneceği ve Mehmet Tamöz, Muaz Ergezen, Av. Bünyamin Türkmenoğlu, Ali Türker, Nevra Didem Yaşar ve Orhan Aytekin'in asıl üye olarak atanacağı, Fatih Kabasakal, Av. Serkan Sokuluoğlu, Halis Çıtır, Doç. Dr. Hakan Yavuz, Doç. Dr. Orhan Eroğlu ve Murat Ceylani Tuğrul'un ise yedek üye olarak görev alacağı belirtildi.

İŞTE O İSİMLER KULÜP LİSANS KURULUNDA YER ALACAK

Kulüp Lisans Kurulu'nda Dr. Zeynel Koç'un başkanlık yapacağı, Mustafa Arıkan'ın başkan yardımcısı olarak görev alacağı ve Abdülkadir Güzeloğlu, Yalçın Madenci, Savaş Çıtak, Yasin Eker, Furkan Uysal ve Yakup Şimşek'in asıl üye olarak atanacağı, Ahmet Temizyürek, Ayhan Durgun, Ramazan Erkut Alperen, Ömer Faruk Başer, Mustafa Akgüllü ve Mehmet Doğan'ın ise yedek üye olarak görev yapacağı açıklandı.

ENGELLİ FUTBOLU KOORDİNASYON KURULU AÇIKLANDI

TFF bünyesinde oluşturulan Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu'nda ise Ömer Gürsoy'un başkanlık yapacağı ve Birol Aydın, Ayhan Yıldırım, Kerim Vural, Alpaslan Erkoç, Dr. Ümran Başar, Musa Çiçek, Dr. Nalan Ayvazoğlu ve Hamza Doğan'ın üye olarak atanacağı ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —