Tarih: 23.12.2023 15:20

Rebel Moon Part One A Child of Fire Filmi Konusu Oyuncuları – Netflix

Facebook Twitter Linked-in

22 Aralık 2023’de Netflix‘te yayınlanacak olan Netflix orijinal yapımı filmdir. Toplam 2 saat 13 dakikalık süreden oluşan film, aksiyon, serüven ve drama türünde içeriyor.

Zack Snyder‘in yönetmenliğini yapmış olduğu filmin senaristliğini Zack Snyder, Kurt Johnstad ve Shay Hatten kaleme aldı.Konusu

Rebel Moon Part One A Child of Fire, Ana Dünya'nın acımasız orduları tarafından tehdit edilen uzak bir ayda bulunan sakin bir çiftçi köyünü konu alıyor. Köy halkı, hayatta kalmak için gizemli bir yabancıya olan Kora'ya güvenir. Kora, Ana Dünya'nın ordularına karşı savaşmak için diğer gezegenlerden savaşçılar toplamak için bir yolculuğa çıkar.

Oyuncuları

İmdb Puanı

6,2/10

Yorumlar

Genel olarak olumlu yorumlar alan film, aksiyon sahneleri, görsel efektleri ve oyunculukları ile övülüyor. Ancak, bazı kullanıcılar filmin hikayesinin biraz klişe olduğunu ve karakterlerin biraz az gelişmiş olduğunu düşünüyor.

Sonuç

Rebel Moon Part One A Child of Fire, bol aksiyon, görsel efekt ve güzel kadınlar içeren bir uzay operası. Filmin hikayesi biraz klişe olsa da, aksiyon sahneleri ve oyunculukları gayet iyi. Film, Zack Snyder'ın hayranları için keyifli bir seyir sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —