Tarih: 03.11.2023 08:59

ADM Elektrik, Ağ Güvenlik Duvarı Sistemi Lisans Bakım ve Destek Hizmeti Alımı Yapacak

Facebook Twitter Linked-in

ADM Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ADM), 14 Kasım 2023 tarihinde, Ağ Güvenlik Duvarı Sistemi Lisans Bakım ve Destek Hizmeti Alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu.

İhale, ADM Elektrik'in ağ güvenliğini sağlamak amacıyla yapılacak. İhale kapsamında, ADM Elektrik'in mevcut ağ güvenlik duvarı sistemlerinin lisans, bakım ve desteği için hizmet alınacak.

İhale, ADM Elektrik'in Denizli'deki adresinde yapılacak. İhale tarihi ve saati 14 Kasım 2023 Salı günü saat 14:00 olarak belirlendi.

İhaleye katılmak isteyen firmaların, ihale dokümanını https://www.admelektrik.com.tr/tr/ adresinden bedelsiz olarak indirmeleri gerekiyor. İhale dokümanı, ihale tarihinden en az 10 gün önce internet sitesinde yayınlanacak.

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir. Yerli malı teklif eden yerli istekliler lehine fiyat avantajı tanınacaktır.

İhale, ADM Elektrik'in ağ güvenliğini güçlendirecek

ADM Elektrik'in yaptığı açıklamaya göre, ihale kapsamında alınacak hizmetler, ADM Elektrik'in ağ güvenliğini güçlendirecek. İhale kapsamında alınacak hizmetler arasında, ağ güvenlik duvarlarının güncellenmesi, güvenlik açıklarının giderilmesi, performans iyileştirmeleri ve yedekleme hizmetleri yer alıyor.

ADM Elektrik, ihale kapsamında alınacak hizmetler ile ağ güvenliğini daha üst seviyelere çıkarmayı ve olası güvenlik risklerini en aza indirmeyi hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —