Tarih: 24.07.2023 12:26

Havva Öztel İnstagram Hesabı Nedir? Havva Öztel Kimdir? Aleyna Tilki

Facebook Twitter Linked-in

Havva Öztel İnstagram Hesabı Nedir? https://bard.google.Havva Öztel, Aleyna Tilki’nin annesidir. 1978 yılında Trabzon’da doğmuştur. Aslen Trabzonlu olan Öztel, lise eğitimini Trabzon’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul’da almıştır. Havva Öztel, Aleyna Tilki’nin doğumundan sonra şarkıcılık kariyerine ara vermiştir.

Havva Öztel İnstagram Hesabı

Aleyna Tilki’nin şöhret olmasından sonra Havva Öztel de sosyal medyada aktif olmaya başlamıştır. Havva Öztel’in Instagram hesabı @havvaoztel’dir. Havva Öztel’in Instagram hesabında 1,2 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Havva Öztel, Instagram hesabından günlük hayatından kesitler, Aleyna Tilki ile olan fotoğraflarını ve videolarını paylaşmaktadır. Havva Öztel, aynı zamanda bir iş kadını olarak da çalışmaktadır. Havva Öztel, bir kozmetik markasının sahibidir. Havva Öztel, sosyal medyadaki aktifliği ve iş hayatındaki başarılarıyla dikkat çeken bir isimdir.

Havva Öztel Kimdir

 

Havva Öztel Kimdir, Aleyna Tilki’nin Annesidir. Aleyna Tilki, 2000 yılında Trabzon’da doğmuştur. Aslen Trabzonlu olan Tilki, lise eğitimini Trabzon’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul’da almıştır. Aleyna Tilki, 2016 yılında “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapmıştır. “Cevapsız Çınlama” şarkısı Türkiye’de büyük bir başarı elde etmiş ve Aleyna Tilki’yi Türkiye’nin en çok dinlenen şarkıcılarından biri haline getirmiştir. Aleyna Tilki, “Cevapsız Çınlama” şarkısından sonra tüm türkiyeye sesini duyurmuştur. “O Sen Olsan Bari”, “Dipsiz Kuyumcu”, “Sen Olsan Bari”, “Nasılsın Aşkımm” gibi şarkıları popüler olmuştur. “Maşallah”, “Benim Odama Giremezsin”, “Retrograde”, “Sır”, “Take It Or Leave It” ve “Bu Benim Masalım” gibi şarkılar çıkarmıştır.


Aleyna Tilki’nin şarkıları Türkiye’de ve dünyada büyük bir başarı elde etmiştir. Aleyna Tilki, aynı zamanda bir dizi ve filmde de rol almıştır. Aleyna Tilki, 2017 yılında “Çukur” dizisinde rol almıştır. Aleyna Tilki, 2021 yılında ise “O Ses Türkiye” programında jüri üyeliği yapmıştır. Aleyna Tilki, sosyal medyada da oldukça aktiftir. Aleyna Tilki’nin Instagram hesabı @aleynatilki’dir. Aleyna Tilki’nin Instagram hesabında 13,5 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Aleyna Tilki, Instagram hesabından günlük hayatından kesitler, konserlerinden fotoğraflarını ve videolarını paylaşmaktadır. Aleyna Tilki, aynı zamanda bir moda ikonu olarak da dikkat çekmektedir.

Aleyna Tilki, her zaman iddialı ve şık kıyafetler giymektedir. Aleyna Tilki, sosyal medyadaki aktifliği, müzik kariyerindeki başarıları ve moda ikonluğu ile dikkat çeken bir isimdir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —