Tarih: 16.03.2023 20:10

Verizon +play Netflix premium fırsatı nedir?

Facebook Twitter Linked-in

Dönüşü Verizon +oynatma üstümüzde! 12 Mart’tan itibaren, Verizon Verizon kullanıcılarına bir yıllık kullanım hakkı veren özel bir anlaşma sunmaya başladı. Netflix’in ücretsiz Premium planı. Bu sınırlı süreli teklif, Netflix abonelerinin yıllık 240 ABD doları tasarruf etmesi için harika bir yoldur, ancak bunu elde etmek için uzun süreniz yok, bu nedenle Verizon +play planına hemen nasıl erişebileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

+play’e aşina olmayanlar için Verizon, abonelerin aboneliklerini tek bir uygun konumdan kolayca yönetebilmeleri için eğlence, fitness, yaşam tarzı ve daha fazla harika fırsatı tek bir yerde birleştiren sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş bir hizmet sunuyor.

Netflix teklifine erişmek istiyorsanız, Verizon’un diğer +play iş ortaklarından birine yıllık abonelik satın almanız gerekecek, ancak bununla ilgili daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Verizon +play Netflix Premium teklifi nasıl alınır?

Premium Netflix fırsatını elde etmek için +play’de bulunan diğer iş ortaklarından birini seçmeniz gerekir. Ancak, +play’in Hulu, Disney+ ve daha fazlası gibi birçok popüler sağlayıcıya erişimi olmasına rağmen, +play iş ortaklarından yalnızca birkaçı Netflix Premium teklifiyle birlikte gelir.

Resmi teklif sayfasına göre, bir yıllık ücretsiz Netflix almak için aşağıdakilerden birine bir yıllık abonelik için ödeme yapmanız gerekecek: Peloton Uygulaması (120 $/yıl), AMC+ ($83.88/yıl), Sakinlik ($69.99/yıl), STARZ ($74.99/yıl), Usta sınıfı ($89.99/yıl), Paramount+ ($99.99/yıl) veya Süper Duolingo ($83.99/yıl). Her seçeneğin “ve Netflix Premium” yazdığını fark edeceksiniz, böylece Netflix fırsatını aldığınızı bilirsiniz.

Netflix’e ek olarak bunlardan herhangi birine zaten kaydolmayı planlıyorsanız, bu teklif size önemli ölçüde tasarruf etmenin harika bir yoludur çünkü yukarıdakilerden yalnızca biri için ödeme yapmanız gerekecek ve yıllık Netflix planını alacaksınız. bir yıl ücretsiz.

Verizon +play Netflix teklifini kimler alabilir?

Resmi Verizon basın açıklamasına ve web sitesine göre, bu anlaşma “tüm Verizon mobil, 5G Ev ve LTE Ev İnternet müşterileri” içindir.

Bu teklif ne kadar sürer?

Verizon, teklifin tam olarak ne zaman sona ereceğini söylemedi, ancak “sınırlı süre” olarak işaretlendi, yani ne kadar erken kaydolursanız o kadar iyi.

Verizon +play’in maliyeti var mı?

Toplayıcıyı kullanmanın bir maliyeti yoktur, ancak kaydolduğunuz herhangi bir abonelik hizmeti için ödeme yaparsınız. Ardından, yukarıda belirtilen sağlayıcılardan en az birine kaydolursanız, bir yıllık ücretsiz Netflix Premium alabilirsiniz.

Verizon +play hakkında daha fazla bilgi edinmek için Verizon’un eğlence sayfasını buradan ziyaret edin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —