Tarih: 05.02.2023 23:53

Hayko Cepkin'den Yıldız Tilbe'ye tepki

Facebook Twitter Linked-in

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Van’da 30 Ocak’ta evinin önünde köpek saldırısına uğrayarak boğazından yaralanan 10 yaşındaki Mete Durna’nın hayatını kaybetmesi sonrası Twitter hesabından "Bütün kanunsuzluklar yasal olmuş; sokaktaki çocuğu, kadını, yaşlıyı, insanı parçalayan köpekler insan öldürüp kanunla korunuyor, bu onların suçu değil. Bir insanın hayatı köpek canı kadar kıymetli değil, Allah sebep olanı yanına koymasın kulağını tıkayıp gözünü kapatanlar iflah olmasın" paylaşımını yapmıştı.

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Tilbe bu sözlerine tepki gösterenlere, "İnsan hayatı doğadaki bütün canlılardan daha önemlidir" yanıtını verdi.

Sosyal medya hesabından Tilbe'nin sözlerinin yer aldığı haberi paylaşan şarkıcı Hayko Cepkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kendisini ve doğadaki varlığını her şeyin üstünde görme gafletine düşmüş, yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek. Doğduğu an yardım edeni olmaz ise kendi kendine bile büyüyemeyen bir varlığı gözünüzde maalesef fazla büyütüyorsunuz."

lkasfklasfklkasfl.png

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —