Tarih: 02.10.2023 21:40

Verrutol Nasıl Kullanılır, Sürdükten Sonra Yıkanır Mı – Ne Zaman Etki Eder

Facebook Twitter Linked-in

Siğil sorunu ile karşı karşıya mı kaldınız? Siğil sorunu günlük hayatınızı etkileyebilir. Bunun için siğil ilaçlarıyla birçok farklı nedenden dolayı meydana gelen bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Siğil ilacı olarak kullanılan Verrutol doktorlar tarafından reçete edilir. Ayak, el ve genital bölgenizde meydana gelen siğillerinizi Verrutol sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz. Verrutol ilacını en fazka 6 hafta kullanmanız gerekir. Günde 2 ya da 3 kere bu ilacı kullanın. Bu ilacı alttaki adımları uygulayarak kullanabilirsiniz.

Verrutol Ne Kadar KalmalıTedavi 6 hafta boyunca uygulanabilir.
Verrutol HPV de Kullanılır MıDoktor gözetimi altında kullanılır.
Verrutol Siğili Yok Eder MiEvet
Verrutol Deriye Temas Ederse Ne OlurDeriyi tahriş eder.
Siğil Yakıldıktan Sonra Tekrar Çıkar MıTekrarlama ihtimali var.

Verrutol Sürdükten Sonra Yıkanır Mı


Verrutol ilacının kullanım şekli birçok kişi tarafından araştırılıyor. Siğil ve HPV siğillerinde etkili olan bu ilacın kullanım şekli oldukça basit. İlacı sadece siğil üzerinde kullanmanız gerekir. Siğil üstü dışında deriye temas edilmemesi gerekiyor. Bu uygulamayı günde iki ya da üç kere kullanabilirsiniz. İlacı sürdükten sonra siğili derinin yıkanmaması gerekiyor. İlacın etki etmesi için siğil üzerinde ilacın kalarak siğili kurutması gerekir. Dilerseniz Verrutol ilacını sürdükten sonra yıkayabilirsiniz ancak etkisini hızlı bir şekilde göstermeyecektir. İlacı tekrar sürmeden önce kurumuş tabakayı ortadan kaldırmanız gerekir.

Verrutol Kullananlar

Siğil konusunda etkili bir ilaç olan Verrutal kullanan kişilerin yorumlarını bir araya getirdik. Verrutol ilacını daha önce deneyimleyen kişilerin gerçekçi yorumları;

Verrutol Kaç Günde Etki Eder

Siğil için etkili olan bu ilacın etki etme süresi kişiden kişiye göre değişir. Siğilin hangi bölgede çıktığı, siğil boyutu ve nedeni ilacın etki süresini değiştirir. Genellikle bir hafta içinde siğilleri tedavi ettiği söylense de bazı kişiler 3 haftaya kadar bu ilacı kullandığını dile getirmiştir. Verrutol ilacını en fazla 6 hafta kullanabilirsiniz. 6 hafta içinde eğer ilaç etki etmiyorsa hemen doktora giderek sorununuzla ilgili başka bir tedavi uygulayabilirsiniz.


Verrutol ilacının kullanımı ile ilgili sorularınız varsa yorum bölümünden bizlere yazabilirsiniz. Ayrıca Verrutol ilacını kullandıysanız lütfen deneyimlerinizi bizlerle paylaşın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —