Tarih: 24.03.2023 11:45

AK Parti ve MHP'den teklif aldı mı? İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu merak edilen soruyu yanıtladı

Facebook Twitter Linked-in

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinden rahatsızlık duyduğu iddia edilen İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında çok sert ifadeler kullanarak "Milletin umuduna pusu kurulmasına rahatsızız. Sizin oylarınızla pazarlık yaptığınız masada şantaj yapmanıza razı olmayacağız" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri gündem olurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ağıralioğlu hakkında "Meral Hanım'la görüşmem şikayet anlamında olurdu. Buna gerek yok. Artık kavgaları bir tarafa bırakmak zorundayız" dedi.

thumbs_b_c_132c62993d4d4f346bf2aa9321721170

AK PARTİ VE MHP'DEN TEKLİF ALDI MI?

Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifa edip başka bir partiye geçeceği iddia edilmişti. Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Ağıralioğlu, "Başka bir siyasi partiden adaylık teklifi aldınız mı?" sorusuna "Doğrudur, bana hem AK Parti'den, hem MHP'den daha önce de teklifler gelmişti. Benim bakışım şu: Eğer bir milletvekili partisinden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmeli. Ancak, parti, kuruluş ilkelerinden tamamen sapmışsa o zaman geçilebilir düşüncesindeyim" yanıtını verdi.

AĞIRLALİOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA

Öte yandan sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ağırlalioğlu, TBMM'de yaptığı açıklamalarla ilgili "Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor? Ne söylediğim burada. Bunun dışında söylenenler, itham ve iftiralar ile ilgilenmiyorum. Tekzip etme ihtiyacı dahi duymuyorum. Uğruna mücadele ettiğimiz değerler için taşlanmayı da göze aldık. Zaman, ifade ettiklerimi anlaşılır kılacaktır" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —