Tarih: 15.01.2023 10:03

Bu hafta sonu 5 iyi Netflix programı: Vikings Valhalla, Sky Rojo, Break Point ve daha fazlası

Facebook Twitter Linked-in

Yeni bir hafta, yeni yayınlar anlamına gelir ve bu hafta sonu, çok ihtiyaç duyulan aksama sürelerinin keyfini çıkarmanıza yardımcı olmaya hazır birçok Netflix programı var. The Walking Dead’in son sezonu, Vikings: Valhalla, Kaleidoscope ve gerçek olaylara dayanan yeni Hint mini dizisi Trial By Fire gibi en son çıkanları kaçırmayın.

ABD listesindeki İlk 10 şov, Çarşamba gününün hala devam ettiğini ancak beş numaraya indirildiğini ortaya koyuyor. Ginny & Georgia, ikinci sezonunun yayınlanmasıyla bir numarayı devraldı ve ardından Vikings Valhalla, New Amsterdam ve The Walking Dead geldi.

The Hatchet Wielding Hitchhiker ve Dog Gone da dahil olmak üzere bu hafta birçok yeni film yayıncıya ulaştı. Diğer popüler filmler arasında Christan Bale ve Harry Melling’in rol aldığı The Pale Blue Eye, Glass Onion: a Knives Out Mystery, Leap Year ve Daddy Day Care sayılabilir.

Şubat 2023, Outer Banks and You’nun dönüşü de dahil olmak üzere harika bir yeni sürüm listesi görecek. Reese Witherspoon ve Ashton Kutcher’ın oynadığı yeni romantik komedi Your Place or Mine’ı da kaçırmayın.

Bu hafta sonu izlenecek en iyi Netflix dizileri (14 Ocak 2023)

İşte bazı mükemmel Netflix dizi önerileri.

Vikingler: Valhalla 2. sezon

Tarihi drama Vikings: Valhalla’nın ikinci sezonu geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlandı. Bu dizi, altı sezon süren History’s Vikings’in öncesini anlatıyor.

Valhalla, Viking Çağı’nın sonunun başlangıcını konu alan orijinal olaydan 100 yıl sonrasını konu alıyor. Hikaye, hayatta kalma ve zafer için savaşan Viking efsaneleri Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir ve Harald Sigurdsson’u içeriyor.

Düdüklü tencere

Düdüklü Tencere, profesyonel şeflerin yeteneklerini birbiriyle karşılaştırmakla kalmayıp aynı zamanda birlikte yaşamalarını da gerektiren ilk ev yapımı yemek pişirme programıdır.

Dizide, kıyasıya mutfak dünyasında gelişmek için gerekli niteliklere sahip olduklarını kanıtlamaya çalışan 11 şef yer alıyor. Bu yemek yarışmasının bir başka yönü de jüri olmaması; şefler, her zaman bir numarayı arayan şef arkadaşları tarafından değerlendirilir.

Kırılma Noktası bölüm 1

Yeni seri Break Point, en iyi tenisçilerin Grand Slam’lerde ve dünya çapındaki turnuvalarda yarışırken sporcu olarak kişisel ve profesyonel yaşamlarını takip ediyor. Bu dizi, bir yıllık bir zaman diliminde yarışan yeni nesil tenisçileri ele alıyor.

Break Point, ciddi yaralanmalar, duygusal kalp kırıklıkları ve heyecan verici zaferler dahil olmak üzere tenisin iniş ve çıkışlarını ve ayrıca saha dışındaki kişisel yaşamlarına bir bakış sunuyor.

Sky Rojo sezon 3

İspanyol komedi aksiyon draması Sky Rojo’nun 3. sezonu 2. sezonun kaldığı yerden başlıyor. Hikaye, pezevenklerinden kaçan üç fahişeyi ve böyle bir eylemi takip eden olayları takip ediyor.

Üç bayanı eski pezevenkleri ve suç ortakları takip ediyor. Tam hayatlarının daha iyiye gitmeye başladığına inandıkları sırada geçmişleri onları yakalar. İşte o zaman geçmişi ya da eski pezevenkleri Romeo’yu gömmeleri gerektiğini anlarlar.

Trial by Fire sınırlı seri

Hintçe sınırlı dizi Trial by Fire, 1997’de Güney Delhi’de bulunan Uphaar Sinemasında çıkan ölümcül bir yangının gerçek olaylarına dayanıyor. Dizi, Neelam ve Shekhar Krishnamoorthy’nin Trial by Fire: The Tragic Tale of the Uphaar Fire Tragedy adlı romanından uyarlanmıştır.

Hikaye, Krishnamoorthy’nin iki çocuğunu trajik olayda kaybetme hikayesini ve adaletin yerini bulma yolunu takip ediyor. Yangında yaklaşık 100 kişi yaralandı, 59 kişi öldü ve yangınla ilgili soruşturmalar, tiyatroda çok sayıda yangın yönetmeliği ihlalini ortaya çıkardı.

Bu hafta sonu Netflix’te ne izliyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —