Tarih: 28.12.2023 10:53

Nothing Phone 2A’nin teknik özellikleri detaylandı

Facebook Twitter Linked-in

Nothing Phone (2)’yi de davetiye sistemiyle satışa çıkaran şirket, yine yüzünü güldüren satış rakamlarına ulaştı. İkinci telefonunun başarısıyla yeniden cesaret bulan şirket, çok yakında üçüncü telefonunu da çıkaracak. Ancak bu yeni telefon Nothing Phone 3 değil, Nothing Phone 2A olacak.

Son dönemde çeşitli sızıntı ve söylentilere konu olan Nothing Phone 2A, temmuz ayında piyasaya sürülen Nothing Phone (2)’nin daha düşük maliyetli versiyonu olacak. Nothing yeni telefonunu henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da telefona dair yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Gelen bu son sızıntıyla birlikte telefonun Dimensity 7200 yonga setinden güç alacağı büyük ölçüde kesinleşmiş oldu. Bu yonga setine 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Nothing Phone 2A, Nothing’in diğer telefonlarından farklı bir arka panel tasarımına sahip olacak. Nothing’in ilk iki telefonunda bulunan saydam arka paneli daha düz bir tasarımla değiştiren telefon, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel olacak. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunuyor. Her ikisinin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Daha önce gelen söylentilerde selfie kamerasının 16 megapiksel olacağı söyleniyordu. Ancak gelen bu son sızıntıya bakılırsa telefonun selfie kamerası 32 megapiksellik Sony IMX615 olacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —