Tarih: 08.06.2023 23:33

Aldatmak 34. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle ! Aldatmak son bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

ATV ekranlarında Aldatmak dizisinin 34. bölümü yayınlandı. Dizinin otuz üçüncü bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Aldatmak ile ilgili merak edilenler ile birlikte Aldatmak yeni bölüm izle linki... Dizi izle... atv Aldatmak 34. bölüm izle

Atv ekranlarının dizisi Aldatmak'ın ekran macerası devam ediyor

ALDATMAK 33. BÖLÜM KONUSU

Mualla'nın gerçek yüzünü göstermesiyle içine girdiği aileyi bir kez daha tanıyan Oylum, bu kavganın sürpriz bir misafir tarafından bölünmesiyle kayınvalidesine karşı cesaretlenir. Behram'ın desteği Oylum'u sakinleştirirken Mualla'nın karanlık yüzü Güzide'yi bir çıkmaza sokmak üzeredir.

Sezai'nin itirafı, Güzide'nin huzursuzlanmasına sebep olur. Oltan'ın bilgisayarını karıştırırken yakalanan Zeliş, durumu kurtarmayı başarır. Ancak, yaşadığı rahatlamanın geçici olduğundan habersizdir. Ozan'ın Zeliş'i kurtarmak için büyük bir risk alması gerekir.

Tarık, Güzide ile yeniden bir araya gelmek için çabalarken isimsiz bir telefondan gelen şantajla sarsılır. Tarık ailesine dönmek için uğraşırken Yeşim ise kızına kavuşmak için mücadele etmektedir. İlknur ile bir olup Tarık'a bir tuzak kurarlar.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Vahide Perçin- Güzide Yenersoy

Ercan Kesal- Ali Sezai Okuyan

Mustafa Uğurlu- Tarık Yenersoy

Yusuf Çim- Ozan Yenersoy

Cem Bender- Oltan Kaşifoğlu

Caner Şahin- Tolga Kaşifoğlu

Feyza Sevil Güngör- Oylum Yenersoy

Asena Girişken- Yeşim Denizeren

Cem Sürgit- Ümit Özgüder

Meltem Baytok- Nazan Tokluca

ALDATMAK YENİ BÖLÜM İZLE

Aldatmak dizisinin ATV'de 8 Haziran günü yayınlanan 34. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte Aldatmak dizi izle linki...

ALDATMAK 34. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —