Tarih: 25.08.2023 15:03

Bu sezon hangi renkler moda olacak? İşte yeni sezonun favori renkleri...

Facebook Twitter Linked-in

Yaz mevsiminin son günlerinde mağazalar sonbahar-kış kreasyonlarını oluşturmaya başladılar. Sezonda ön plana çıkan renkler birçok kişi tarafından merak konusu oldu. İşte detaylar...

SEZONUN FAVORİ 5 RENGİ

Sıklıkla ayakkabı ve çantalarda kullandığımız gümüş rengini artık kıyafetlerde de sıklıkla göreceğimizi söyleyebiliriz. Lüks markaların kreasyonlarında karşımıza çıkan gümüş rengi kimi zaman bir elbisenin tamamında tercih edilirken kimi zaman da kombinlerde bir parçayı öne çıkarmak için kullanılıyor.

 

Lacivert, birçok renge uyum sağlayabilmesiyle öne çıkan bir renk. Bu sebeple siyah ve yaz renkleri gibi birçok rengin yanında kullanılabilirler. Biz lacivert rengine en çok sarı, yeşil, pembe ve toprak tonlarını yakıştırıyoruz. Bizce özellikle gelecek sezonda palto ve anoraklarda bu renge bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyoruz.

fashion-store.jpg

Uzun süreden beri Barbie pembesi kullanımından sıkılanlar için mor renk yeni bir alternatif. Sonbahar ve kış aylarında sıklıkla kullandığımız gri renge eşlik edebilecek en enerjik renklerden biri olsa gerek. Günlük hayatta sıklıkla giyeceğiniz parçalarda tercih etmek yerine kombininizi dikkat çekici hale getirmek için bir parçayı mor renkten yana kullanabilirsiniz.

Yeşilin en tatlı tonlarından biri olan nil yeşilini önümüzdeki sezon birçok kıyafet markasında göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Canlı enerjisiyle sonbahar/kış sezonunun alışılmış havasına yeni bir soluk getireceğine eminiz.

Pantone 2023 Sonbahar/Kış renklerinden olan krem rengi, kırılmış rengiyle bizce çok hoş bir hava katacak kıyafetlere. Birçok renkle uyum sağlayabilecek bu rengi açık renkli kombinler yapmak istediğiniz günlerde tercih etmemeniz için hiçbir sebep yok.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —