Tarih: 01.01.2016 00:00

Canlı yayın... Fenerbahçe- Salernitana maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Salernitana bitti mi? Fenerbahçe - Salernitana maç özeti izle! Fenerbahçe maçı golleri, özet!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe- Salernitana maçının detayları merak ediliyor. 10 Aralık günü oynanan Fenerbahçe- Salernitana hazırlık maçı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Karşılaşmanın sonucu ve özeti ise merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe- Salernitana maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Salernitana bitti mi? Fenerbahçe - Salernitana maç özeti izle! Fenerbahçe maçı golleri, özet!

FENERBAHÇE- SALERNİTANA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?
Fenerbahçe- Salernitana maçı 3-0'lık skorla Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonuçlandı. Mücadelenin ilk golünü İrfan Can Kahveci 34. dakikada atarken, ikinci gol Joshua King tarafından 58. dakikada kaydedildi. Maçın son golü ise Michy Batshuayi tarafından 90+2'de penaltı golü oldu.

Fenerbahçe'nin Salernitana ile oynadığı hazırlık maçında İrfan Can ceza sahası dışından çok şık bir gol attı. İrfan Can gol sevincinde Messi'nin olaylı Hollanda maçında yaptığı hareketi tekrarladı. Bu sevincin uzun süredir Galalatasaraylı Icardi tarafından yapılıyor olması sosyal medyada tartışma başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —